Çanakkale'de AK Parti'nin Seçim Ofisine Tasli Saldiri Kamerada

Çanakkale’de AK Parti’nin seçim irtibat ofisine yapilan saldiri, bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Çanakkale'de AK Parti'nin Seçim Ofisine Tasli Saldiri Kamerada
Atatürk Caddesi üzerindeki Cevatpasa Mahallesi ve Ismetpasa Mahallesi Seçim Irtibat Ofisi’ne sabah saat 07.30 siralarinda tasli saldiri gerçeklestirildi.

Saldirida ofisin cami kirildi. Ofise gelen parti görevlileri camin kirik oldugunu görünce durumu polise bildirdi. Olay yerinde yapilan incelemenin ardindan Çanakkale Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, saldiriyi gerçeklestiren kisi ya da kisilerin yakalanmasi için çalisma baslatti. Atatürk Caddesi üzerinde yol boyunca is yerlerinin güvenlik kameralari ile Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralari görüntüleri incelendi. Yapilan incelemede saldiriyi bisikletli bir kisinin gerçeklestirdigi tespit edildi.

Seçim ofisine saldiri ani ofisin karsisindaki bir is yerinin güvenlik kamerasinca kaydedildi. Görüntülerde seçim irtibat ofisi önüne bisikletle gelen bir kisi, bir süre bekliyor. Sonra yolun karsisindaki dükkana giren sahis, tekrar irtibat ofisi önüne gelerek, aldigi tasi seçim irtibat ofisine firlatarak cami kiriyor. Sahis daha sonra bisikleti ile olay yerinden uzaklasiyor.
Kaynak: İHA