Bashekim Dr. Ersin Mahmutluoglu Son Yolculuguna Ugurlandi

Tedavi gördügü hastanede hayatini kaybeden Bashekim Dr. Ersin Mahmutluoglu, Hatay’in Erzin ilçesinde son yolculuguna ugurlandi.

Bashekim Dr. Ersin Mahmutluoglu Son Yolculuguna Ugurlandi
Hatay’in Erzin Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Ersin Mahmutluoglu’nun hayatini (59) tedavi gördügü Adana Sehir Hastanesinde hayatini kaybetmisti. Dr. Mahmutluoglu için bugün görev yaptigi Erzin Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi.

Erzin Devlet Hastanesi Bashekim Yardimcisi Dr. Bahadir Remzi Bölükbasi, Bashekim Ersin Mahmutluoglu’nun mütevazi ve özverili çalismasiyla herkese örnek oldugunu kaydederek, "Bizler onun personeli olarak kendimizi güvende hissettik. Kendine ayirmasi gereken istirahat zamanlarinda bile görevinin asigiydi. Yaptigi islerde hiçbir zaman bikkinlik duymadi. Kisaca insanlik için örnek biriydi. Bizler hakkimizi sonuna kadar helal ediyoruz” dedi.

Hastanedeki törenin ardindan Mahmutluoglu’nun cenazesi Karamustafali Mahalle Mezarliginda gözyaslari arasinda topraga verildi.

Cenaze törenine; Erzin Belediye Baskani Ökkes Elmasoglu ve Belediye Meclis Üyeleri, kurum amirleri, doktor, saglik çalisanlari ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA