Kaybolan Kizlarini Beklerken Kayaliklarda Bulunan Çantasi Geldi

Sakarya’nin Serdivan ilçesinde evden dershaneye diye çikan ve sirra kadem basan 17 yasindaki Açelya Yildirim’in acili anne ve babasi biran önce kizlarina kavusmak istiyor. Çantasi Kocaeli’nin Kandira ilçesindeki Pembe Kayaliklarda bulunan genç kizdan geriye kayboldugun gün aglarken çektigi öne sürülen video ile esyalari kaldi.

Kaybolan Kizlarini Beklerken Kayaliklarda Bulunan Çantasi Geldi
Olay, 25 Eylül Pazartesi günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesi ile birlikte Serdivan Istiklal Mahallesi’nde ikamet eden 17 yasindaki Açelya Yildirim, dershaneye gidiyorum diyerek evden çikti. Dershane çikis saatinden sonra kizlarina bir türlü ulasamayan ailesi panige kapildi. Genç kiza ait içerisinde telefonunun da bulundugu çanta ise Kocaeli’nin Kandira ilçesindeki Pembe Kayaliklarda bulundu. Ailenin durumu haber vermesi üzerine polis ve jandarma ekipleri konuya iliskin inceleme baslatti. Gencin çantasinin bulundugu yerde de inceleme yapan ekipler herhangi bir bulguya rastlayamadi. Acili anne ve baba ise 4 gündür kayip olan kizlarinin bulunmasini istiyor.

Çantanin bulundugu yerde aglarken çektigi öne sürülen videoya ulasildi

Öte yandan, 17 yasindaki Açelya Yildirim’dan geriye çantasinin bulundugu Pembe Kayaliklarda aglarken çektigi öne sürülen video kaldi. Kizindan kalan esya ve fotograflari ile teselli bulan gözü yasli anne, biran önce kizina kavusmak istiyor.

“Açelya kizim ne olursun gel”

Gözü yasli anne Serpil Yildirim, “Çok üzgünüm, kizimin bulunmasini istiyorum. Pazartesi sabaha evden çikti dershaneye gitti. Dershane çikisi saat 16.30’dan sonra bir daha haber alamadik. Sürekli aradik telefon ve interneti açikti ama kendisine ulasamadik. Daha sonrasinda Pembe Kayaliklarin orada çantasini bulmuslar. Telefonu da içinde oldugu için o sekilde ulastilar söylediler bize çantanin bulundugunu. Süphelendigimiz bir durum yok. Daha öncesinde böyle bir durumla karsilasmamistik, ilk kez oldu. Açelya kizim lütfen gel seni seviyoruz, ne olursa olsun kabulümsün. Ne olursun gel özledik, yalvariyorum gel” dedi.



“Olayin üzerinden 4 gün geçti endiseleniyoruz”

Baba Yasar Yildirim ise, “Kandira Muhtari aradi bizi çantanin Pembe Kayaliklarda oldugunu söyledi.

Durumu yetkililere bildirdik bizde. Jandarma ekipleri geldi, incelemelerde bulundu. Biz biran önce kizimin bulunmasini istiyoruz. Kizim sen, sakrak, özgüvenli ve iyi bir kizdi bizim gözümüzde. Olayin üzerinden 4 gün geçti endiseleniyoruz. Ondan geriye çantasi ve içerisindeki esyalar kaldi. Üzerinde telefon olsa illaki bulunur ama hiçbir sey yok. Aç midir, susuz mudur bilmiyoruz. Pazartesi günü ben ise gitmistim, bir kizim okula digeri de normal sekilde dershaneye gitti. Herhangi bir süphelendigimiz bir durum olmadi. Kizim ne olursa olsun sen geri dön. Ben senin arkandayim, yeter ki sapasaglam” diye konustu.

Kaynak: İHA