Iskilip Belediyesi'nden Dezavantajli Gruba Piknik Jesti

Iskilip Belediyesi tarafindan, Asevinden yemek hizmeti alan dezavantajli grup ve maddi durumu iyi olmayan vatandaslara yönelik piknik organizasyonu düzenledi.

Iskilip Belediyesi'nden Dezavantajli Gruba Piknik Jesti
Iskilip Belediyesi ekipleri yil içerisinde kendi imkanlariyla piknige gidemeyen, evinden disari çikamayan engelli, bakima muhtaç ve yasli vatandaslari evlerinden servislerle alarak Atatürk Orman Çiftligi mesire alanina götürdü. Vatandaslarin keyifli bir sekilde vakit geçirebilmeleri için düzenlenen etkinlige Kaymakam Ramazan Polat ve Belediye Baskani Ali Sülük katildi.

Organizasyon hakkinda açiklamada bulunan Belediye Baskani Ali Sülük, “Asevimizden yemek hizmeti alan ve yil içerisinde evinden disari çikamayan engelli, bakima muhtaç ve yasli vatandaslarimiz için Atatürk Orman Çiftligi çok amaçli toplanti ve dügün salonu mesire alanimizda piknik düzenledik. Kaymakamimiz Ramazan Polat ve vatandaslarimiz ile keyifli vakit geçirerek birlikte yemek yedik. Bizleri kirmayarak etkinligimize katilan vatandaslarimiza ve emegi geçen personellerime tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA