Üreten Kadinlar Haziran Ayinda Satis Rekoru Kirdi

Basiskele Belediyesi’nin KALE Modeli çerçevesinde hizmet veren Basiskele Kadin El Emegi Magazasi’nda (BASKEM) haziran ayinda satis rekoru kirildi. Haziran ayinda 540 çesit ürün satisiyla yaklasik 97 bin TL’lik satis yaparak rekor kiran BASKEM, ev hanimlarinin aile ekonomisine katki sundu.

Üreten Kadinlar Haziran Ayinda Satis Rekoru Kirdi
Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde de yer alan, sosyal sorumluluk projesi olarak 8 Mart 2020’de Symbol AVM’de hizmete açilan BASKEM’de ilçenin üreten kadinlari, el emeklerini tüketiciye ulastiriyor.

Basiskele Belediyesi’nin satislardan hiçbir komisyon almadigi ve satis temsilcilerinin de yine belediye personelinin oldugu BASKEM’e üreten kadinlar her geçen ay satis cirosu artiyor. Haziran ayinda 540 çesit ürün satisiyla yaklasik 97 bin TL’lik satis yaparak rekor kiran BASKEM, ev hanimlarinin aile ekonomisine büyük katki sundu.

Aksesuarlar, dekorasyon ürünleri, mefrusat, el isi örgü, dantel, dokuma, takilar, resimler, tezhip ve hatlar, minyatür ve çiniler, ebrular, ahsap ürünler, cam objeler, süsler, el islemeleri, el yapimi oyuncaklar gibi genis bir ürün yelpazesine sahip BASKEM, kadinlara ekonomik güç sagliyor.
Kaynak: İHA