Kadin Kültür Merkezi Kursiyerleri Stant Açti

Çorum Belediyesi Kadin Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri hazirladiklari ürünlerle ev ekonomisine katki sagliyor. Kadinlar, el emegi ürünlerini Çorum Belediyesi tarafindan saat kulesi önüne kurulan stantlarda hem sergiliyor hem de satisini yapiyor.

Kadin Kültür Merkezi Kursiyerleri Stant Açti
Çorum Belediyesi, Kadin Kültür ve Sanat Merkezleri’nde açtigi kurslarla kadinlarin el becerilerini gelistirirken istihdama ve ekonomiye de katki olusturuyor. 8 ayri bölgede bunan Kadin Kültür ve Sanat Merkezleri’nde el sanatlari kurslari, dikis kurslari, resim kurslari, bilgisayar kursu, yemek kurslari, güzellik ve saç bakim kurslari gibi 70’e yakin bransta binlerce kursiyere egitimler veriliyor.

Hürriyet Meydani’nda 2 gün açik kalacak

Kadin Kültür ve Sanat Merkezleri satis stantlari Hürriyet Meydani’nda kuruldu. Stantlarda hazirladiklari ürünleri sergileyerek satisini yapan kadin kursiyerler vatandaslardan yogun ilgi gördü. Stantlarin iki gün süreyle açik kalacagi bildirildi.



Baskan Asgin alisveris yapti

Satis stantlarini ziyaret eden Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, kursiyerler ve usta ögreticilerle sohbet ederek alisveris yapti. Çorum Belediyesi Kadin Kültür ve Sanat Merkezleri’nin birbirinden farkli kurslarla kadinlarin yeteneklerini gelistirmelerine yardimci oldugunu dile getiren Baskan Asgin, kadinlara yönelik kurslarin devam edecegini açikladi.

Baskan Asgin, "Kurslarimiz istidama katki sagladigi gibi kursiyerlerimizin el becerilerini gelistirmelerine de firsat sunuyor. Milli Egitim Müdürlügü ve Halk Egitim Merkezimize de kurslarimiza sagladigi katkilardan dolayi tesekkürlerimizi sunuyorum. Hemserilerimizi 2 gün açik olacak stantlarimiza davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA