Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Kocasinan'in Her Bir Noktasinda Çalismamiz Var'

Kocasinan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü tarafindan Kocasinan’in her bir noktasinda es zamanli yenileme ve asfaltlama çalismalari araliksiz sürüyor. Ekiplerin son olarak Argincik Mahallesi 6230 Sokak’taki çalismalari inceleyen Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’in her bir noktasinda çalismalarinin oldugunu ve vatandaslarin daha mutlu yasamalari için var güçleriyle çalistiklarini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Kocasinan'in Her Bir Noktasinda Çalismamiz Var'
Hafta sonu Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin çalismalarini kontrol eden Baskan Çolakbayrakdar, çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi aldi. Isçilerle sohbet eden Baskan Çolakbayrakdar, daha güzel Kocasinan için her alanda çalismalarin araliksiz sürdügünü vurguladi. Ilçe genelinde yenileme çalismalarin yogun tempoda devam ettigini belirten Baskan Çolakbayrakdar; “Geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu yil da ‘Kocasinan’in her yerinde olacagiz’ dedik ve simdi de Argincik Mahallesi’ndeki 6230 Sokak’ta asfalt çalismasi yapiyoruz. Bir diger taraftan da ise Argincik Düz Sokak’ta söküm çalismalari devam ediyor. Vatandaslarimiza konforlu bir ulasim saglayabilmek, çevre sartlarinin iyilestirilebilmesi ve daha huzurlu bir sekilde yasam alanlari olusturabilmek için çalismalarimiz hummali bir sekilde sürüyor. Her noktada planlanmis çalismalar adim adim tamamlanacak. Yapilmasi gereken tüm çalismalari program dahilinde yapacagiz ve hemsehrilerimin hizmetine sunacagiz. Bütün gayretimiz, vatandaslarimiza daha rahat ve daha konforlu bir Kocasinan sunmak içindir. Yapilan çalismalarin hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi. Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’i daha modern ve daha yasanilabilir sehir haline getirmeye gayret gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Inceleme sirasinda Baskan Çolakbayrakdar’i gören çocuklar ise evlerinin önüne asfalt döküldügü için çok mutlu olduklarini belirterek, bundan sonra daha konforlu bisiklet süreceklerinden dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a sevgisini sarilarak yansittilar.
Kaynak: İHA