Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Her Alanda Gençlerimiz Ve Evlatlarimizin Yanindayiz'

Kocasinan Akademi Çocuk Kulübü tarafindan düzenlenen dönem sonu etkinligi, büyük ilgi gördü. Etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, gençlerin ve çocuklarin yeteneklerini kesfetmelerini ve mutlu olmalarini sagladiklarini belirterek; “Kocasinan Belediyesi olarak her alanda gençlerimizin ve evlatlarimizin yanindayiz” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Her Alanda Gençlerimiz Ve Evlatlarimizin Yanindayiz'
Kocasinan Çocuk Kulübü resim kursiyerlerinin almis olduklari bahar dönemi egitimi sonunda ortaya çikardiklari eserler, Tuna Life Center etkinlik alaninda görücüye çikti. Çocuklari tebrik edip, onlarla yakindan ilgilenen Baskan Çolakbayrakdar, basarili bir sekilde egitimlerini tamamlayan çocuklarin gösterilerini izledi. Çocuk Kulübü kursiyerleri, kendi elleriyle hazirladiklari Baskan Çolakbayrakdar’i resmeden karakalem çalismasini Baskan Çolakbayrakdar’a hediye etti. Gençlerin ve çocuklarin yeteneklerini kesfetmelerini ve mutlu olmalarini sagladiklarina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar; “Öncelikle emek harcayarak, eserler üreten ve güzel bir gösteri sergileyen çocuklarimizi ve egitmenlerini tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Kocasinan Belediyesi olarak her alanda gençlerimizin ve evlatlarimizin yanindayiz. Onlarin daha donanimli yetismeleri için elimizden geldigince bütün imkânlarimizi çocuklarimiza ve gençlerimize seferber ettik. Kocasinan Akademi, Çocuk Kulübü ve Gençlik merkezi gibi her alanda hizmet veriyoruz. Kayserimizde yasayan hemsehrilerimizin hayatlarini renklendirmek için yogun gayret sarf ediyoruz. Hizmetlerimizle gelecegimizin teminat yavrularimizin, Kocasinan’da yasamanin ayricalik oldugunu gösteriyoruz. Bütün gayretimiz; Büyük ve Güçlü Türkiye’nin yarinlari olan evlatlarimizin daha iyi bir sekilde yetisebilmesi içindir” ifadelerini kullandi.

Resimleri gezen katilimcilar ise Kocasinan Çocuk Kulübünün çalismalarini takdir ettiklerini belirterek, hizmetlerden dolayi Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA