Hayat Hastanesi Çalisanlari 45.Yil Yemeginde Bulustu

Bursa’da özel saglik hizmetlerinin öncülerinden olan ve 45 yasina ulasan Hayat Hastanesi yeni yasini çalisanlariyla birlikte kutladi.

Hayat Hastanesi Çalisanlari 45.Yil Yemeginde Bulustu
Özlüce’de yapacagi yeni hastane ve bünyesine kattigi Istanbul Pendik Sifa Hastanesi ile ulusal marka olma hedefine emin adimlarla ilerleyen Hayat Saglik Grubu Yönetimi, idari birim yöneticileri ve çalisanlari aksam yemeginde bir araya geldi.

Hayat Hastanesi Yönetim Kurulunun, idari birim yöneticileri ve personelin katildigi yemekte bir araya gelen hastane çalisanlari hem eglendi, hem de stres atti.

Gecede bir konusma yapan ve bugünkü basarilarinda hastanedeki tüm hekimlerin ve çalisanlarin büyük emekleri oldugunu dile getiren Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi ve Genel Koordinatörü Betül Kabalar, “Hayat Hastanesi ailesi olarak basari ve emek dolu 45 yili geride biraktik. 45 yil önce kurulan hastanemizin bugünlerini görmek çok güzel, 650 çalisan ile büyük bir aile olduk. Daha nice basari dolu yillar diliyorum” dedi.

Yönetim Kurulu, idari Yöneticiler ile çok sayida personelin katildigi programda, konusmalarin ardindan canli müzik esliginde pasta kesimi gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA