Muharrem Ince, Bayram Namazini Köyünde Kildi

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, Kurban Bayrami namazini memleketi Yalova’daki Elmalik Köyü Camisi’nde kildi.

Muharrem Ince, Bayram Namazini Köyünde Kildi
Ince, Kurban Bayrami nedeniyle geldigi memleketi Yalova’da bayram namazini kilmak için Elmalik Köyü Camisi’ne gitti. Camide namazini kilan Ince, ardindan cami avlusundaki siraya girerek tüm köylüleriyle bayramlasti. Ince, burada yaptigi açiklamada, “Bayramlar dini gerekliligimiz oldugu kadar ayni zamanda geleneklerimiz. Ben 59 yasindayim. Ben kendimi bildim bileli bir askerlik bir de pandemi hariç arife günü hep babamin evinde oldum. Kural belli, geleceksin bayram namazina sonra da mezarligi ziyaret edeceksin. Sonra da babanin evine gideceksin. Bu kurali 59 yildir hiç bozmadim. Bu kurali ailemin de çocuklarimin da yegenlerimin de devam ettirmesini istiyorum. Insallah da onlar da devam ettirecekler öyle gözüküyor. Ben bu vesileyle bütün Islam aleminin Kurban Bayrami’ni kutluyorum. Bütün dünyaya baris, huzur dolu nice yillar diliyorum" diye konustu.

Ince, ardindan köy mezarligina giderek önce babasi Serif Ince’nin mezarini ziyaret eti. Ince, sonrasinda akraba mezarlari baslarinda da dua okudu.

Ince, mezarligin ardindan annesi Zekiye Ince’nin evine giderek elini öptü ve kardesleriyle birlikte bayramini kutladi.
Kaynak: İHA