Nigdeliler 'Gençlik Festivali'nde Gönüllerince Eglendi

Nigde Belediyesi tarafindan düzenlenen "Gençlik Festivali" gençlerin yogun katilimina sahne oldu. Muhtesem geçen festival tam bir senlik havasi yasatirken katilimcilarin büyük begenisini aldi.

Nigdeliler 'Gençlik Festivali'nde Gönüllerince Eglendi


Nigde Belediyesi tarafindan düzenlenen Gençlik Festivali’nde ünlü sanatçi Derya Ulug sahne aldi. Düzenlenen festival vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilandi. Festivalde konusan Belediye Baskani Emrah Özdemir, Nigde’yi bir festivaller sehri haline getireceklerini söyledi.

Festivalde sanatçi Derya Ulug sevilen sarkilarini seslendirdi.

Esnaflar Stant Açti

Nigde Belediyesi Kültür Merkezi, yanindaki alanda gerçeklestirilen festivalde, çocuk danslari, palyaço, Hacivat-Karagöz, animasyon ve illüzyon gösterileri yapildi. Esnaf, sivil toplum kuruluslari, kadin kooperatifleri ve yöresel sokak lezzetleri saticilari bölgeye stant açti.

Sölen Havasinda Geçti

Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir, gençleri düzenlenen etkinliklerle sinav stresinden kurtarmayi hedeflediklerini belirterek; "Birçok etkinlige imza attik. Simdi de Gençlik Festivalimizi gençlerimizin begenisine sunduk. Gençlik Festivali, ünlü sanatçilarin katilimiyla sölen havasinda geçti" ifadeleri kullandi.

Alan doldu tasti

Konser sirasinda sahne alan sanatçilar sevilen sarkilara imza attiklari gibi yeni çikardiklari parçalarini da hayranlari için seslendirdiler. Gençler arasinda büyük ilgi gören popüler sarkicilar Derya Ulug’un performansina katilimcilardan yogun alkis geldi. Festivale katilan tüm gençler gönüllerince eglendi. Festivalle ilgili bir açiklama yapan Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir " Belediyemizin düzenledigi gençlik festivalinde muhtesem etkinlikler gerçeklestirildi.

Konser alani tamamen dolup tasarken, gençlerimiz müzik esliginde keyifli bir aksam geçirdiler. Insallah bu tür etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA