Haluk Levent, 11. Uluslararasi Soli Günes Festivalinde Sahne Aldi

Ünlü sanatçi Haluk Levent, İçel’de bu yil 11.’si düzenlenen Uluslararasi Soli Günes Festivali çerçevesinde konser verdi.

Haluk Levent, 11. Uluslararasi Soli Günes Festivalinde Sahne Aldi
İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafindan bu yil 11.’si gerçeklestirilen ve her yil on binlerce insani bulusturan Uluslararasi Soli Günes Festivali tüm coskusu ile devam etti. İçellilerin yani sira çevre il ve ilçelerden gelen on binlerce kisi, ikinci günde de festival alanina akin etti. Festivalin gündüz bölümünde Soli Arena konser alaninda dans gösterileri, müzik dinletisi ve spor etkinlikleri yapildi. Alternatif enerji kaynaklarinin anlatildigi stantlarin yani sira İçel tatlarinin ve el ürünü yiyecek, hediyeliklerin yer aldigi festivalde çesitli spor ve sanat topluluklari da gösterilerini sergileme imkani buldu.

Aksam bölümünde ise söyledigi sarkilar kadar yardimseverligi ile öne çikan sanatçi Haluk Levent, sanatseverlerle bulustu. Konser alanini dolduran binlerce müziksevere sevilen sarkilarini seslendiren Haluk Levent, gönülleri bir kez daha fethetti. Sarkilarinin hüzünlü öyküsünü anlatirken duygusal anlarin da yasandigi konserde bir ara seyircilerin arasina da girerek sarkilarini hayranlariyla birlikte seslendirdi. Sevenlerinin fotograf çekme istegini de kirmayan sanatçi, konserin finalinde söyledigi 10. Yil Marsi ile coskuyu doruga tasidi.

Haluk Levent’e sahneye gelerek çiçek veren Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, “Halkimiza yaptigimiz anketlerde ‘kimi festivalimizde görmek istersiniz?’ diye sorduk ve açik ara Haluk Levent ismini tercih ettiler. Muhtesem sanatçiliginin yaninda zor durumda olan herkesin yaninda olan Haluk Levent’i İçel’de agirlamaktan dolayi son derece mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA