Çocuklar Bayram Sevincini Erken Yasadi

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi Koordinesinde Isiltili Gözler Gönüllüleriyle birlikte bir etkinlik düzenlendi. Ihtiyaç sahibi ailelerin ve çocuklarin katildigi etkinlikte çocuklar palyaço ve çesitli etkinliklerle güzel bir gün geçirdi.

Çocuklar Bayram Sevincini Erken Yasadi
Yaklasan Kurban Bayrami öncesi çocuklarin sevincine ortak olan Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Baskan Beyazgül’ün destekleriyle yüzlerce çocuga bayram öncesi çesitli hediyeler verildi.

Çocuklara ve gençlere yönelik desteklerini sürdüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklesen etkinlige katilan çocuklar doyasiya eglenirken etkinligin sonunda aldiklari hediyelerle bayram sevincini erken yasadilar.

Içerisinde bayramlik kiyafet, ayakkabi, oyuncak gibi hediyelerin yer aldigi paketler etkinligin sonunda çocuklara dagitildi. Çocuklarin mutluluklari gözlerine yansirken Isiltili Gözler Gönüllüsü Hüseyin Karatas çocuklara yönelik desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’e ve tüm gönüllülerimize etti.
Kaynak: İHA