Buca Belediyesi, Çocuklarin Karne Sevincine Ortak Oldu

Bucali çocuklar, Buca Belediyesi tarafindan düzenlenen Karne Senligi’nde unutulmaz anlar yasadi. Belediye Baskan Erhan Kiliç, yaz dönemi boyunca açilacak sanat ve spor kurslari ile Bucali çocuklarin yanlarinda olmayi sürdüreceklerini söyledi.

Buca Belediyesi, Çocuklarin Karne Sevincine Ortak Oldu
Yil boyunca pek çok kültür, sanat ve spor etkinligiyle çocuklarin kalplerine dokunan Buca Belediyesi, küçüklerin karne sevincine de ortak oldu. Gölet Tesisleri’nde Karne Senligi düzenleyen Belediye, yorucu bir egitim döneminin ardindan çocuklarin güzel bir gün geçirmesi için yogun bir program gerçeklestirdi.

Renkli bir gün geçirdiler

Sisme oyun parkurlarinin yer aldigi senlik alanina gelen çocuklar hem enerjilerini atma hem de doyasiya eglenme firsati buldu. Alanda yer alan maskot ve palyaçolar çocuklara gün boyu eslik ederken, düzenlenen yarismalara katilan çocuklar oldukça verimli saatler geçirdi. Senlikte çocuklar için tiyatro ve illüzyon gösterimine de yer verildi.

Bucali çocuklarin yogun ilgi gösterdigi senlik aksam saatlerinde sona ererken, minikler alandan güzel hatiralarla ayrildi.

Yaz kurslarimiz basliyor

Buca Belediye Baskani Erhan Kiliç, karnelerini alan minikleri tebrik ederek, “Buca’nin güzel kalpli, çok degerli çocuklari yil boyu çalistilar, yoruldular, yeni seyler ögrendiler. Simdi ise dinlenme zamani. Bizler yaz boyu açacagimiz spor ve sanat kurslari ile sizlerin yaninda olmayi sürdürecegiz. Hepinizi tebrik ediyorum. Basarilar diliyorum. Ulu Önderimizin dedigi gibi; Küçük hanimlar, küçük beyler! Sizler hepiniz gelecegin bir gülü, yildizi ve ikbal isigisiniz. Memleketi asil isiga bogacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, degerli oldugunuzu düsünerek ona göre çalisiniz. Sizlerden çok sey bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA