Birecik'te Sürdürülen Çalismalar Yerinde Incelendi

Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Firat’in incisi Birecik ilçesinde Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapimi devam eden çalismalari Birecik Belediye Baskani Mahmut Mirkelam ile birlikte inceledi. Baskan Beyazgül çalismalarin tüm ilçelerde hizla devam ettigini aktardi.

Birecik'te Sürdürülen Çalismalar Yerinde Incelendi
Sanliurfa’da altyapi, ulasim, yesil alanlarin artirilmasi, kentsel dönüsüm gibi vatandas odakli çalismalari birer birer hayata geçiren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Güneydogu Anadolu Bölgesi’nin sahil ilçesi konumunda olan Firat’in incisi Birecik’i kalkindirmak için çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Birecik ilçesinde fen isleri ekipleri tarafindan yürütülen sicak asfalt çalismalariyla Birecik sahil yolu projesi ve Birecik modern hayvan pazari çalismalarini yerinde inceleyen Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül çalismalar hakkinda teknik ekipten bilgiler aldi.

Ilk olarak Birecik Hayvan Pazari yapim çalismalarinin bulundugu alani Birecik Belediye Baskani Mahmut Mirkelam ile birlikte inceleyen Baskan Beyazgül ardindan Birecik sahil yolu projesi yapim çalismalarini ve son olarak ilçenin önemli geçis güzergâhi olan Demokrasi ve Firat Caddesinde sürdürülen sicak asfalt çalismalarini da yerinde gördü.

“Tüm ilçelerimizde çalismalarimiz araliksiz sürüyor”

Birecik ilçesinde oldugu gibi Sanliurfa’nin 13 ilçesinde çalismalarin araliksiz devam ettiginin altini çizen Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, “ Büyüksehir Belediyemizce yapimina baslanan Hayvan pazarinda incelemelerde bulunduk. Orada ekiplerin çalismalarini yerinde gördük. Ardindan Birecik sahil yoluna giderek sahil yolu bundan bir müddet önce bölgede meydana gelen heyelan nedeniyle kullanilamaz hale gelmisti. Aldigimiz desteklerle de beraber sahil yolunu eski haline dönüstürüyoruz. Çalismalar tamamlandiginda o bölgeden insanlar huzur içerisinde geçebilecekler. Fen isleri ekiplerimiz de Demokrasi ve Firat Caddelerinde sicak asfalt çalismalarina hizla devam ediyorlar. Çalismalarin ardindan yan yollari da asfaltla bulusturarak ulasimda konforu saglamis olacagiz. Birecik’te oldugu gibi diger ilçelerimizde de çalismalarimiz hizla devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Birecik Belediye Baskani Mahmut Mirkelam ise Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’e ilçelerinde yapilan hizmet ve çalismalardan ötürü tesekkür ederek çalismalar çerçevesinde birtakim incelemelerde bulunduklarini aktardi.

Baskan Beyazgül ve Birecik Belediye Baskani Mahmut Mirkelam incelemelerinin ardindan bölge esnafini da ziyaret ederek hayirli isler dileklerini iletti.
Kaynak: İHA