Baskan Özdemir Açiklamasi 'Gelecegimiz Için Gençlerimize Ihtiyacimiz Var'

Çarsambalilar Yardimlasma ve Haberlesme Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Avni Özdemir, "Gelecegimiz için gençlerimize, gençlerimizin atacagi önemli adimlara ihtiyacimiz var" dedi.

Baskan Özdemir Açiklamasi 'Gelecegimiz Için Gençlerimize Ihtiyacimiz Var'
Çarsambalilar Yardimlasma ve Haberlesme Dernegi tarafindan, dernegin genç üyeleri ile birlikte kahvalti programi düzenlendi.

Dernege üye olan 40 yas altindaki kadin ve erkek üyeler ile birlikte ilk kez gerçeklestirilen kahvalti etkinliginde önemli gündem maddeleri görüsüldü.

Programda dernek üyelerine hitap eden Çarsambalilar Yardimlasma ve Haberlesme Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Dt. Hüseyin Avni Özdemir, dernegin gerçeklestirdigi etkinlikler ile 2023 yilinin ilk yarisini basariyla geçirdigini, bu basarinin istikrar ile devam edecegini ifade etti.

Dernegin ilk gençlik bulusmasinda genç üyelerle bir araya gelmekten dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Özdemir, “Gelecegimiz için gençlerimize, gençlerimizin atacagi önemli adimlara ihtiyacimiz var, bu yolda tüm Çarsambali genç hemsehrilerimizi dernegimize üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Baskan Özdemir, konusmasinda genç dernek üyelerine, dernegin bu zamana kadar yürüttügü faaliyetler ile kurulusundan bu güne yasanan tüm sartlarda misyonunu gerçeklestirmek noktasinda nasil basariya ulastigini aktardi. Özdemir, dernegin yeni çalismalar için bir araya geldigini vurgulayarak, bu faaliyetlerin devam edecegini ifade etti.

Baskan Hüseyin Avni Özdemir, dernek yönetimine ve genç üyelere katilim ve paylasimlarindan dolayi tesekkürlerini iletti.

Programa, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Dr. Soner Sezgin ve Erdem Zorlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Kutluhan Gökçe, Genel Sekreter Av. Bülent Köksal, Yönetim Kurulu Üyesi Eczaci Ömer Bir, Özlem Toraman Dagdelen, Sercan Yasar, Melike Alver Kaya, Eyüp Aslan ve Disiplin Kurulu Üyesi Çetin Akgül ile dernek üyeleri katilim sagladi.
Kaynak: İHA