Baskan Erdogan'dan 'Bayram Alisverisinizi Esnafimizdan Yapin' Çagrisi

Denizli Ticaret Odasi (DTO) Baskani Ugur Erdogan, Kurban Bayrami alisverisi yapacaklara;;“Denizli’deki esnaf, sanatkâr ve tüccarlarimizdan yapilacak alisverisler, ilimiz ekonomisine büyük katki saglamaktadir. O nedenle, önceligimizi yereldeki esnafimiza vermeliyiz ve bayram alisverislerimizde kentimizdeki isletmeleri tercih etmeliyiz. Hemsehrilerimiz; aradiklari, ihtiyaç duyduklari her seyi, kentimizdeki is yerlerinde, üyelerimiz ile esnafimizda hem de daha uygun fiyatla bulabilirler” diyerek çagri yapti.

Baskan Erdogan'dan 'Bayram Alisverisinizi Esnafimizdan Yapin' Çagrisi


DTO Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan’in bayram alisverisiyle ilgili yaptigi yazili açiklamasi söyle: “Saygideger hemsehrilerimiz; aradiginiz, ihtiyaç duydugunuz her seyi, sehrimizdeki is yerlerinde, üyelerimizle esnafimizda hem de daha uygun fiyatla bulabilirsiniz. Esnafimizin en fazla is yaptigi zaman dilimleri, dini bayramlarimizin öncesidir. Her bayram oldugu gibi esnafimiz bu bayram öncesinde de müsterilerini en iyi sekilde agirlayacaktir. Bunun için günler öncesinden baslattigi hazirliklarini tamamladi; halkimizin bayram alisverisi yapmasini beklemeye basladi.

Çocuklarimiz, kendimiz ve ailemiz için yapacagimiz bayram alisverisimiz, ekonomimize önemli bir katkidir. Denizli’mizdeki esnaf, sanatkâr ve tüccarlarimizdan yapilacak alisverisler de ilimiz ekonomisine büyük katki saglayacaktir. O nedenle, önceligimizi yereldeki esnafimiza vermeliyiz ve bayram alisverislerimizde onlari tercih etmeliyiz. Kimisi komsumuz kimisi de bir dostumuz, yakinimiz ya da tanidigimiz. Dostlar, böyle günlerde lazim olur. Birbirimize sahip çikarak çok daha güzel günlere çok daha çabuk ulasabiliriz. Bu duygu ve düsüncelerle, esnafimizla üyelerimize bereketli bir bayram alisverisi ile kolayliklar diliyorum.”
Kaynak: İHA