Hayirsever Vatandastan 40 Yatakli Prefabrik Servis Binasi

Balikesirli hayirsever bir isadami 2 katli, 20 hasta odali ve 40 yatak kapasiteli yeni prefabrik yatakli servis binasi insa ederek, BAÜN hastanesine bagislama protokolü imzaladi.

Hayirsever Vatandastan 40 Yatakli Prefabrik Servis Binasi
Balikesir ve çevresine üçüncü basamak niteliginde saglik hizmeti sunan Balikesir Üniversitesi (BAÜN) Hastanesine hayirsever vatandas Mehmet Çetin tarafindan bagista bulunuldu. Bagisçi Mehmet Çetin, Saglik alanindaki teknolojik gelismelerin ve güncel uygulamalarin yakindan takip edildigi BAÜN Hastanesi için bina uygulama projesine uygun olarak, 2 katli, 20 hasta odali ve 40 yatak kapasiteli yeni prefabrik yatakli servis binasi insa edecek.

Rektörlükte imzalanan bagis protokolünü, Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Ogurlu ile bagisçi Mehmet Çetin imzaladi. Imza töreninde konusan bagisçi Mehmet Çetin, yeni yatakli servis binasinin hafriyat, prefabrik betonarme insaatinin yapimi ve hasta odalarinin tefrisatini yaptirarak anne ve babasi adina Balikesir Üniversitesine bagislayacagini ifade ederken, yapilacak yatakli servis binasinin hayirli olmasini diledi.

Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Ogurlu da Balikesir Üniversitesi Hastanesine sundugu katkilardan ve örnek davranisindan dolayi bagisçi Mehmet Çetin’e tesekkür ederken, yapilacak yeni binanin hayirli olmasi temennilerinde bulundu.
Kaynak: İHA