(Özel) Soyduklari 3 Katli Evi Otel Gibi Kullanan Hirsizlar, Ev Sahibini Sok Etti

Bursa’da ev sahibinin bir süre yoklugunu firsat bilen hirsizlar, 3 katli evi otel gibi kullanip talan etti. Komsularinin ihbariyla eve gelen aile bireyleri gözlerine inanamadi. Hirsizlarin sigara ve içki içip 3 kati birden talan ettigini gören ev sahibi "Imana gelsinler" dedi. Herkesi soke eden hirsizlarin çaldiklari ise "pes" dedirtti.

(Özel) Soyduklari 3 Katli Evi Otel Gibi Kullanan Hirsizlar, Ev Sahibini Sok Etti
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Ortapazar Caddesi üzerinde meydana geldi. Nakkas Ali Sokak’ta bulunan 3 katli bir binada oturan Kara ailesi baska bir ikamete yerlesince geride biraktiklari evlerini kalmasi için dayisina birakti. Fakat dayisinin sehir disina çikmasiyla bos kalan binayi fark eden süpheliler, levye ve tornavidayla açtiklari dis kapidan içeri girdi. Bir süre içeride vakit geçiren hirsizlar önce içeride eglendiler ardindan içerideki esyalari talan ettiler. Hirsizlik yaparken, hem alkol hem de sigara içen hirsizlar banyoyu kullanmayi da ihmal etmezken, arkalarinda alkol sisesi ve izmaritlerini de birakip gitti.

Komsularinin ihbari üzerine daireye gelen ev sahipleri ise gözlerine inanamadi. Degerli esyalari birakip hurdalik malzemeleri çalan hirsizlar içeriyi resmen talan etti. Soke eden görüntüler kameraya yansirken, olay yerine gelen polis ekibi olayla ilgili çalisma baslatti.

"Imana gelsinler"

Dogdugu evlerinin son halini gören Murat Kara, “Biz burada dogduk. 15 yilim burada geçti. Tabi simdi burayi dayima kalmasi için biraktik. Daha sonra dayim baska bir sehre geçti. O boslukta birileri bizim kapiyi levye ve tornavidayla zorlayip açmislar. Sonra içeri girmisler. Sigara içmisler, içki içmisler ardindan içeriyi talan etmisler, hatta tuvaleti, banyoyu bile kullanip gitmisler ama hiçbir degerli esyayi almamis. Televizyon bile oldugu yerde duruyor. Muhtemelen altin falan aramislar bulamayinca hurdalik malzemeleri götürmüsler. Çok sasirdim, fakat tekrar dönmek için hazirlik yapmislar. Durumu polise bildirdik. Kendilerinden sikayetçiyiz. Buradan hirsiza sesleniyorum; ’imana gelin’" diye konustu.

Hirsizlarin evi bir süre otel gibi kullandiklari ortaya çikarken, müracaat üzerine polis sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA