(Özel) Istanbul'da Barisma Teklifi Kavgasi Kamerada Açiklamasi Dövdügü Kadin Araci Tasladi

Kagithane’de bir kadin, yaklasik 1 yil önce bosandigi esinin barisma teklifini reddedince aracin içerisinde darp edildi. Sinir krizi geçirerek araçtan inen kadin, eline geçirdigi tasla aracin camini patlatti. Yasananlar kameralara anbean yansirken, kaçmaya çalisan adam vatandaslar ve polis tarafindan önü kesilerek durduruldu.

(Özel) Istanbul'da Barisma Teklifi Kavgasi Kamerada Açiklamasi Dövdügü Kadin Araci Tasladi
Olay, geçtigimiz Sali günü saat 12.00 siralarinda Kagithane Cendere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 3 çocuk annesi genç bir kadin, 4 yil önce aldatma nedeniyle esinden bosanmak istedi. Yillar sonra esinden bosanan kadin, zaman zaman çocuklari için uzaklastirma karari da aldirdigi esiyle görüsmeye basladi.

Bir süre sonra ikili araca binerek çocuklarinin oldugu okula gitmek üzere yola çikti. Yolda seyir halindeyken, adam eski esine barisma teklifi etti.

Dövdügü eski esi aracin camini patlatti

Ancak kadin teklifi reddedince ortalik karisti. Araci durduran adam esini içeride darp edince kadin disari çikti. Kaldirimda eline tas geçiren kadin, araca firlatarak camini kirdi. Bunun üzerine araçtan inen adam sinir krizi geçiren esini zapt etmeye çalisti. Sesleri duyan vatandaslar ve sivil trafik polisleri, kosarak olay yerine geldi. Vatandaslarin geldigini gören adam bu kez de aracina binerek kaçmak istedi. Ancak polis tarafindan önü kesilen sahis araçtan indirildi. Yasananlar ise hem güvenlik hem de cep telefonu kamerasina anbean yansidi.

Kadin eski esinden sikayetçi olmadi

Olayin ardindan ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede gelen saglik ekipleri, sinir krizi geçiren kadini sakinlestirdikten sonra taburcu etti. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Kadinin eski esinden sikayetçi olmadigi ögrenildi.
Kaynak: İHA