Kütahya'da Acil Bakim Hemsireligi Sertifikali Egitim Programi

Kütahya Evliya Çelebi Egitim ve Arastirma Hastanesinde 2023 yili acil bakim hemsireligi sertifikali egitim programi sona erdi

Kütahya'da Acil Bakim Hemsireligi Sertifikali Egitim Programi
Evliya Çelebi Egitim ve Arastirma Hastanesinde Balikesir, Bursa, Manisa, Eskisehir illeri ve Kütahya ve ilçelerden gelen 15 saglik çalisaninin katildigi, Saglik Bakanliginin belirledigi ve uluslararasi standartlarda geçerliligi olan Acil Bakim Hemsireligi Sertifikali Egitim Programi kursu, Bashekim Dr. Ögr. Üyesi Serkan Telli, Bashekim Yardimcisi Uz. Dr. Oguz Türker, Saglik Bakim Hizmetleri Müdür Yardimcisi Osman Çelikoglu, Süpervziörler, Egitim Hemsireleri ve Acil Servis Birim Sorumlusunun katildigi kapanis programinda katilimcilara belgeleri teslim edildi.

Sertifika teslim programinda yaptigi konusmada Hastanelerin Acil Servislerinin önemine deginen Bashekim Dr. Ögr. Üyesi Serkan Telli, “ 6 Hafta süren bir egitim sürecinin sonuna gelmis bulunuyoruz. Bu süre içerisinde hastanemizde hem teorik, hem pratik olarak egitimlerinizi tamamlayip deneyim kazanarak bu belgeyi hak ettiniz. Sizleri tebrik ediyor, hayirli olsun diyorum. Bundan sonra ki çalisma hayatinizda basarilar diler, sertifika programinin düzenlenmesinde emegi geçen çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA