Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, Global Wellness Day'e Ev Sahipligi Yapti

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, global etkinliklere ev sahipligi yapmaya devam ediyor. Bundan 12 yil önce Belgin Aksoy’un öncülügünde baslatilan, her yil haziran ayinin ikinci Cumartesi günü kutlanan Global Wellness Day, Hapimag Sea Garden’in tesislerinde ‘dance magenta’ temasiyla düzenlendi. Etkinlikte gün boyu yoga ve dans etkinlikleri, farkindalik ve gastronomi odakli söylesiler yapildi.

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, Global Wellness Day'e Ev Sahipligi Yapti


Sezon açilisini 1 Mayis’ta gerçeklestiren Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, “Bir gün tüm yasaminizi degistirebilir” diyerek, katilimcilara iyi yasam formülleri sunan Global Wellness Day’e ev sahipligi yapti. Bodrum’un önemli koylarindan biri olan Yaliçiftlik’te hizmet veren Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’da gün boyu gerçeklesen etkinlikte katilimcilar, uzmanlar esligindeki dans odakli etkinliklerin yani sira farkindalik ve gastronomi odakli söylesiler, alaninda uzman konuklarin anlatimiyla katilimcilarla bulustu.

Global Wellness Day’in bu yilki temasi ’dancemagenta’

Tesis, bu yil 10 Haziran 2023 tarihinde ’dancemagenta’ temasiyla 12’nci kez düzenlenen Global Wellness Day etkinligine ev sahipligi yapti. Iyi yasam konusunda farkindaligin artmasini hedefleyen, “Bir gün tüm yasaminizi degistirebilir” mottosuyla Belgin Aksoy’un liderliginde tüm dünya genelinde kutlanan Global Welness Day bu yil da yoga ve dans etkinlikleri, söylesi ve workshop’lar ile gerçeklesti.

Hapimag’in saglikli kahvaltisi ile baslayan Global Wellness Day yoga ile devam etti. Dans ve aerobigi ayni potada eriten etkinliklerde katilimcilar hem eglendi hem spor yapti. Celal Bayar Üniversitesi Ögretim Görevlisi Serap Kuzucuk, dansin vücuda ve ruha yaptigi iyilestirici etkinin detaylarini anlatti. Gün boyu su sporlari ve dansin birbirine nasil entegre olacagini deneyimleyen katilimcilarin en yogun ilgi gösterdigi program basliklarindan biri gastronomi oldu. Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un Executive Sef’i Orhan Demirok, saglikli beslenmenin aslinda çok da zor olmadigini anlasilir ve yalin haliyle katilimcilara gösterdi.
Kaynak: İHA