Ispartakule'de Yeni Proje; Bizim Evler 11 Satisa Çikti

Ispartakule’de Bizim Evler 9 ve 10 projelerinin insaatlarini tüm hiziyla sürdüren Ihlas Holding Insaat Grubu, ayni bölgede gelistirdigi serinin en yenisi olan Bizim Evler 11’de satislari baslatti.

Ispartakule'de Yeni Proje; Bizim Evler 11 Satisa Çikti
Insaat sektöründe 30 yili askin deneyimiyle yaklasik 25 bin aileyi ev sahibi yapan Ihlas Holding Insaat Grubu, yeni projesi Bizim Evler 11’de satislari baslatti. Ihlas Holding Insaat Grubu, Bizim Evler 11 projesini aileyi merkeze alan bir konsept ile tasarladi. Tüm ihtiyaçlara cevap verecek sekilde gelistirilen projede 6 blokta 582 daire ile 55 cadde magazasi bulunuyor.

Ferah daireleri ve genis balkonlariyla dikkat çekiyor

Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasina hakim bir noktada konumlandirilan Bizim Evler 11’de 2+1 daireler 131 metrekareden, 3+1 daireler 168 metrekareden, 4+1 daireler ise 220 metrekareden basliyor. Daireler genis balkonlarla tasarlandi.

Genis peyzaj alanina sahip

Ispartakule’nin en yeni projesi Bizim Evler 11, genis peyzaj alani ve zengin sosyal donati alanlariyla da öne çikiyor. Projede kapali yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanlari, spor alanlari, mini futbol sahalari, süs havuzlari, kamelyalar, bisiklet yolu ve yürüyüs parkuru gibi çok sayida sosyal kullanim alanlarina yer veriliyor.

Bizim Evler 11’de daire sahiplerinin ve misafirlerinin kullanima sunulan kapali otoparklar ve elektrikli araçlar için sarj istasyonlari da ayricalik olarak öne çikiyor.

Teslimler 2025’te

Istanbul’da zemini en saglam bölgelerden Ispartakule’de yükselen Bizim Evler 11; Istanbul Havalimani, Yüksek Hizli Tren, Kuzey Marmara Otoyolu, Çam ve Sakura Sehir Hastanesi gibi devlet yatirimlari ile çevrili bir noktada konumlaniyor. Yapimi planlanan Metro ve muhtemel Kanal Istanbul’a komsu konumuyla da dikkat çeken Bizim Evler 11’de yasamin Mayis 2025’te baslamasi planlaniyor.
Kaynak: İHA