Tarsus Belediyesi Çöp Konteynerlerini Onarip Yeniden Kullanima Sunuyor

Tarsus Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, üretim ve tasarrufa yönelik yaptiklari çalisma sonucu kirsal mahallelerde ve kent merkezinde zarar görmüs ya da hurda olarak ayrilan 2 bin 500 adet çöp konteynerini tamir ederek tekrar halkin hizmetine sundu.

Tarsus Belediyesi Çöp Konteynerlerini Onarip Yeniden Kullanima Sunuyor
’Iyi ve temiz bir Tarsus için çalisiyoruz’ sloganiyla çalismalarini yürüten Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, hava sartlari ve zaman içerisinde olusan yipranmalar sonucu hurda olarak ayrilan çöp konteynerlerinin bakim ve onarimini yaparak tekrar vatandaslarin hizmetine sunuyor. Özellikle kirsal mahallelerde bulunan çöp konteynerlerini toplayarak yenileyen ekipler, bu islemleri düzenli olarak sürdürüyor.

Kent genelinde islevini yitirmis konteynerlerin onarim ve bakim çalismalarini atil durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar sürdürmeyi hedeflediklerini belirten Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan, 2 bin 500 adet çöp konteynerinin hizmete kazandirildigini belirtti.

Bozdogan, "Tasarruf tedbirleri çerçevesinde kendi öz kaynaklarimizi kullanmaya gayret gösterdik. Kirsal mahalleler ve kent genelinde atil durumda olan çöp konteynerlerimizi yeniliyoruz ve yeniden kullanilabilir hale getiriyoruz. Onarilip, yenilenen ve belirlenen noktalara yerlestirilen çöp konteynerleri, periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Geri dönüstürülen konteynerleri vatandasin kullanimina sunan ekiplerimiz hem çevreye hem de ekonomiye katki sagladi. Hedefimiz saglikli ve temiz bir Tarsus’tur. Emegi geçen bütün arkadaslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA