Büyükkiliç Ve Baskanlardan Özhaseki'ye Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ilçe belediye baskanlari ile birlikte Ankara’da AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.

Büyükkiliç Ve Baskanlardan Özhaseki'ye Ziyaret
Yerel yönetim hizmetleri ile Türkiye’ye örnek bir belediyecilik anlayisi sergileyen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Ankara’da da temaslarina devam ediyor. Baskentte bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Büyükkiliç, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki’yi de AK Parti Genel Merkezi’ndeki makaminda ziyaret etti. Kayseri’yi ilgilendiren projelerin de istisare edildigi ziyarette, Büyükkiliç, “Ilçe belediye baskanlarimizla birlikte Ankara’da AK Parti Genel Baskan Yardimcimiz Sayin Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettik” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç, Ankara’da Kayseri’nin adeta sesi olan Özhaseki’ye desteklerinden dolayi bir kez daha tesekkür etti.

Büyükkiliç’a AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki’yi ziyaretinde Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar, Bünyan Belediye Baskani Özkan Altun, Tomarza Belediye Baskani Davut Sahin, Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk ve Yesilhisar Belediye Baskani Halit Tasyapan da eslik etti.
Kaynak: İHA