Baskan Çinar, Dere Islah Ve Yol Yenileme Çalismalarini Inceledi

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Malatya’da etkisini artiran yagmur yagislari sonrasinda Beylerderesi ile Çirmihti arasindaki güzergahta bulunan dere yatagi ve yol aginda olusan tahribatlari gidermek amaciyla baslatilan iyilestirme çalismalarini yerinde inceledi.

Baskan Çinar, Dere Islah Ve Yol Yenileme Çalismalarini Inceledi
Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, sosyal ve dogal zenginlikleriyle essiz bir güzellige sahip Beylerderesi ile Kadim Çirmihti bölgelerini birbirine baglayan ayni zamanda Sultan Abdulhamid Han Köprüsünün de yer aldigi güzergahi dere islah ve yol düzenleme çalismalariyla daha temiz ve düzenli hale getireceklerini söyledi.

Inceleme gezisi sirasinda Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü yetkililerden detayli bilgiler alan Baskan Çinar, “Malatya son günlerde çok fazla yagis almaya basladi, bizlerde bu yagislarin her hangi bir magduriyete sebep vermemesi için ilçemizin dört bir tarafinda yogun bir sekilde çalisiyoruz. Yagmur yagislarinin siddetli olmasi nedeniyle Beylerderesi ile Kadim Çirmihti’yi birbirine baglayan güzergâhindaki yollarda ve menfezlerde olusan sikintilari bertaraf etmek içinde çalismalara hiz verdik. Tarihi özelliklere sahip Sultan Abdulhamid Han Köprüsünün de yer aldigi, Yakinca ile Mullakasim mahallelerini baglayan bu önemli güzergâhi gerek menfez degisimleri gerekse de yol düzenleme çalismalariyla daha saglikli, daha güvenli ve daha temiz bir görüntüye kavusturmak için ekiplerimiz canla basla çalisiyorlar. Yesilyurt Belediyesi olarak her daim milletimizin emrindeyiz. Deprem yaralarinin sarilmasi, vatandaslarimizin sorunlarini çözüme kavusturmak içinde üzerimize düsen tüm sorumluluklari yerine getirmeye devam edecegiz. Sahada aktif bir sekilde çalisan, emek veren alin teri döken, vatandaslarimizin sorunlarini çözebilmek için 7/24 çalisan tüm mesai arkadaslarima ayrica tesekkürlerimi sunuyorum.” seklinde konustu.

Mahalle sakinleri de, bölgede yürütülen dere islah ve yol iyilestirme çalismalarindan dolayi Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA