Bakan Bozdag'dan Millet Ittifaki'na Terör Sorusu Açiklamasi 'Bu Terör Örgütleri Sizi Niye Destekliyor?'

Adalet Bakani Bekir Bozdag, Millet Ittifaki’na terör sorusu sorarak "Kandil’in eli kanli teröristleri Kiliçdaroglu’nu destekleme ve Cumhur Ittifaki’ni iktidardan indirme açiklamasi yapti. Simdi de HDP, Yesil Sol Parti ve diger Emek ve Özgürlük Ittifaki’nin içinde olan herkes diyor ki ’Biz Kiliçdaroglu’nu destekleyecegiz. O zaman sormak bizim hakkimiz degil mi? Bu terör örgütleri sizi niye destekliyor? Bu terör örgütlerine destek verenler sizi niye destekliyor” dedi.

Bakan Bozdag'dan Millet Ittifaki'na Terör Sorusu Açiklamasi 'Bu Terör Örgütleri Sizi Niye Destekliyor?'


Sanliurfa’dan AK Parti milletvekili adayi olan Bozdag, Sanliurfa Büyüksehir Belediyesince hizmete sunulan trambüslerin sefere baslatilmasi töreninde açiklamalarda bulundu. Trambüslerin bir yil süresince ücretsiz olacagini ifade eden Bozdag, yeni araçlarin ulasimda kolaylik saglayacagini belirtti.

Bozdag, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in eserlerle, projelerle Türkiye’ye hizmet eden bir lider oldugunu söyledi.



"Hangi taahhütleri verdiniz? Çikin açiklayin"

Emek ve Özgürlük Ittifaki’nin Cumhurbaskani Seçimi’nde CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nu destekleme karari aldigini hatirlatan Bozdag, “Bugün biraz önce haberlere de yansidi, orada da görüyoruz ki bir açiklama yaptilar, Emek ve Özgürlük Ittifaki, ne dedi? ’Biz, Millet Ittifaki adayi Kiliçdaroglu’nu destekleme kararimizi açikliyoruz.’ dediler. Arkasindan da ’Herkesi Kiliçdaroglu’na oy vermeye davet ediyoruz’ diye çagrida bulundular. Önce aday çikarmadilar. Simdi de kararlarini açikladilar. IYI Parti’ye de digerlerine de soruyorum, ’Terörün gölgesi olan yerde biz olmayiz’ diyordunuz. Gelecek Partisi, CHP hepsi, ’Teröre lanet olsun’ diyorlar. Soruyorum, Kandil’in eli kanli teröristleri Kiliçdaroglu’nu destekleme ve Cumhur Ittifaki’ni iktidardan indirme açiklamasi yapti. FETÖ terör örgütü, ayni açiklamalari yapiyor. Diger terör örgütlerinin tamami da ayni açiklamalari yapiyor. Biden, zaten baskan olmadan önce benzer açiklama yapmisti. Simdi AB’nin bazi ülkeleri de bu konuda açiklamalar yapiyor. Hatta bazi basin yayin organlari, eli kalem tutan, agzi laf yapan muhalefet için ilan verdiler, eleman aldilar. Simdi de HDP, Yesil Sol Parti ve diger Emek ve Özgürlük Ittifaki’nin içinde olan herkes diyor ki ’Biz Kiliçdaroglu’nu destekleyecegiz.’ O zaman sormak bizim hakkimiz degil mi? Bu terör örgütleri sizi niye destekliyor? Bu terör örgütlerine destek verenler sizi niye destekliyor? Türkiye’nin zayiflamasini isteyen, zayif ve güçsüz Türkiye isteyen yabanci ülkeler sizi niye destekliyor? Onlarla ne konustunuz? Onlara bir söz verdiyseniz, hangi sözleri verdiniz? Taahhütleriniz varsa, hangi taahhütleri verdiniz? Çikin açiklayin” ifadelerini kullandi.

Törene Sanliurfa Valisi Salih Ayhan, Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül ile çok sayida vatandas katildi.

Konusmalarin ardindan Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanliginin idari hizmet binasinin açilisini yapan Bozdag, sefere baslatilan trambüsü sürdü.

Bakan Bozdag’in ikinci duragi Sanliurfa Söförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi oldu. Bozdag, burada düzenlenen programda yönetim ve üyelerle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.
Kaynak: İHA