Sürücünün Hayatini Kaybettigi Feci Kaza Kamerada Açiklamasi Otomobil Böyle Yandi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir araç ile çarpistiktan sonra alev alan otomobilin sürücüsünün hayatini kaybettigi feci kazanin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikti.

Sürücünün Hayatini Kaybettigi Feci Kaza Kamerada Açiklamasi Otomobil Böyle Yandi
Kaza, saat 04.00 siralarinda D-130 Karayolu Merkez Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Gölcük’e seyir halindeki Mustafa Özay idaresindeki 41 E 0320 plakali BMW marka otomobil, K.Ö. hakimiyetindeki 16 AOR 770 plakali Dacia marka hafif ticari araç ile çarpisti. Çarpismanin siddetiyle savrulan araçlar refüje ve yol kenarindaki bariyere çarparak durabildi. Iki sürücünün de yaralandigi kazada, BMW marka otomobil ise alev aldi. Kazayi gören akaryakit istasyonu çalisanlari yangin tüpleriyle birlikte yardima kostu. Durumun 112 Acil Çagri Merkezi’ne haber verilmesiyle bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan itfaiye ekipleri sogutma çalismasi gerçeklestirdi. Saglik ekiplerince ambulansa alinan iki yarali, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine götürüldü. Hastaneye kaldirilan sürücülerden Mustafa Özay, tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Kaza ani kamerada

Öte yandan, feci kazanin güvenlik kamera görüntüsü ortaya çikti. Görüntülerde, hafif ticari araç ile çarpisan otomobilin savrularak elektrik panosuna çarptigi ve alev alev yandigi anlar yer aldi. Ayni zamanda görüntülerde, akaryakit istasyonu çalisanlarinin kazayi görür görmez yardima kostuklari ve bir kisinin yangin söndürme tüpü ile alevlere müdahale etmeye çalistigi görüldü.

Kaynak: İHA