Kiraç, Depremzede Çocuklarla Sahnenin Tozunu Attirdi

Kocaeli’ye gelen ünlü rock sanatçisi Kiraç, aralarinda depremzedelerin de oldugu 100 çocukla sahnenin tozunu attirdi. Kiraç’in oglu Çagri Manas da babasina eslik ederek sahnede siir okudu.

Kiraç, Depremzede Çocuklarla Sahnenin Tozunu Attirdi
Ünlü sarkici Kiraç, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami için organize ettigi etkinlikte sahneye çikti. Binlerce insanin katildigi konserde Kiraç, birbirinden güzel sarkilar seslendirdi. Aralarinda depremzede çocuklarinda bulundugu 100 çocuk ile de sahnede sarki söyleyen Kiraç, adeta sahnenin tozunu atti. Kiraç, korodaki çocuklarla beraber, Tuna Nehri, Hos Gelisler Ola, Ankara’nin Tasina Bak, Vatan Marsi, Çayir Çimen Geze Geze, Karakas Gözlerin Elmas, Gülpembe ve Kirlara Dogru adli eserleri seslendirdi. Babasinin söyledigi Vatan Marsi’na eslik eden Çagri Manas da, Orhan Saik Gökyay’in siiri olan "Bu Vatan Kimin?" siirini okudu.

Konserin ardindan Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Sadik Uysal, ünlü sanatçi Kiraç’a çiçek takdim etti.

"Koromuz arasinda depremzede çocuklarimizda var"

Ögrencilere bir ay boyunca ders veren Kaan Bahadir, “Yaklasik bir ay boyunca 100 çocugumuzla konsere çalistik. Çocuklarimizin hepsi çok basarili, müzige ve vatana asiklar. Hepsini kutluyorum. Koromuz arasinda depremzede çocuklarimizda var. Hepsi sanata dahil oldular, hayata kazandirildilar" dedi.



"Ilk defa Kiraç ile bulusma firsati buldum"

11 yasindaki depremzede Ahmet Demir, “Malatya’dan Kocaeli’ye geldik. Kiraç ile sarki söylemek çok güzeldi, bizim için moral oldu. Herkese tesekkür ediyorum, çok sevinçliyim. Ilk defa Kiraç ile bulusma firsati buldum. Herkesin bayramini kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA