Gaziosmanpasali Çocuklarin '23 Nisan' Coskusu

Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle bir dizi etkinlik gerçeklestirildi. Çocuklar, Gaziosmanpasa Belediye binasi bahçesinde düzenlenen etkinliklerde doyasiya eglendi.

Gaziosmanpasali Çocuklarin '23 Nisan' Coskusu
Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle ilçede çesitli etkinlikler düzenledi.

Düzenlenen etkinlige birçok aile çocuklariyla birlikte katildi.

Programda çocuklar, hazirlanan çesitli yarismalar ve atölyeler ile keyifli vakit geçirdi. Programda Gaziosmanpasa Belediyesi Sanat Akademisi ögrencileri tarafindan yapilan piyano ve keman dinletisinde çocuklar unutulmaz anlar yasadi. Kutlamalarda ailelere ve çocuklara Osmanli macunu, pamuk seker ve misir ikram edildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla bir araya gelen birçok çocuk etkinlikler çerçevesinde bayramin tadini doyasiya çikardi. Düzenlenen etkinlik hakkinda konusan çocuklar 23 Nisan’i çok sevdiklerini, bütün çocuklarin bugün mutlu olduklarini söyledi.



Etkinlige katilan çocuklarin velilerinden Nigar Fettahoglu, "23 Nisan’i çocuklarimiz sabirsizlikla beklediler ve Gaziosmanpasa Belediyesi ve Belediye Baskanimiz her zaman oldugu gibi bu sene de çok güzel etkinlikler düzenlemisler. Çocuklar gerçekten güzel vakit geçirdiler, ikramlar da güzeldi. Tesekkür ederiz" dedi.

Etkinlige katilan bir baska Gaziosmanpasali vatandas ise, "Hem bizim için hem de çocuklar için güzel bir etkinlik. Gaziosmanpasa Belediye’sine tesekkür ediyoruz. Çocuklar egleniyorlar, güzel bir gün geçiriyorlar" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA