Çocuklar, Türkiye'nin Otomobili Togg Ile Bulustu

İçel’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari çerçevesinde gerçeklestirilen etkinlige katilan Hazine ve Maliye Bakani Nureddin Nebati, çocuklari Türkiye’nin otomobili Togg ile bulusturdu. Çesitli etkinliklerle dolayasiya eglenen çocuklar, Togg ile hatira fotograf çektirdi.

Çocuklar, Türkiye'nin Otomobili Togg Ile Bulustu
AK Parti İçel Milletvekili Adayi, Hazine ve Maliye Bakani Nureddin Nebati, merkez Akdeniz ilçesi Atatürk Parkinda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinliklerine katildi.

Alana kurulan sisme oyun alanlari, palyaçolar ve çesitli etkinliklerle doyasiya eglenen çocuklar, 23 Nisan coskusunu doya doya yasadi. Sevilen sanatçi Sinan Akçil sahneye çikarak, yüzlerce çocuga müzik keyfi yasatti. Akçil’in ardindan ise sahneye Tugçe Kandemir çikti. Sarkilariyla İçellileri mest eden Kandemir, çocuklarin bayramini kutladi.

"Yerli otomobilimiz ile geldik"

Ardindan sahneye çikan Bakan Nebati, çocuklarin hem Ramazan Bayramini hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutlayarak basladigi konusmada, alana Türkiye’nin otomobili Togg ile geldigini söyledi.

Geçmis yillarda Devrim otomobili yapilmaya çalisildigini ancak çesitli sebeplerle engellendigini aktaran Nebati, "Sirf akaryakit koymadiklari için, Devrim otomobilinin üretimi engellenmis. Uçaklar, hazirliklar yapilmis, engellenmis. Çünkü, Türkiye 21. yüzyila güçlü girmesin diye. Maalesef, su ülkenin içerisindeki bir kisim insanlarda bunlara destek vermisler. Ama bilmedikleri bir sey var. 21. yüz yilin ilk yillarindan itibaren, gençlige önem veren, bayraga önem veren, vatana önem veren, devlete önem veren, herkesi basinin taci olarak bilen, teknolojiyi çok iyi kullanan Recep Tayyip Erdogan gelecekmis. Bizim IHA’larimiz SIHA’larimiz hepsi var mi, var. Biz çocukken okullarda masamizin üzerinde kitabimizi bulamazdik. Simdi kitap masanin üzerinde mi? Evet" dedi.

Bakan Nebati’nin konusmasinin ardindan Togg etrafina toplanan çocuklar, Türkiye’nin otomobili ile fotograf çektirdi. Araca binip inceleme firsati da yakalayan çocuklar, Togg’u çok begendi.
Kaynak: İHA