Baskan Özdogan Açiklamasi 'Bayramlar Darginliklarin Unutuldugu Günlerdir'

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan Ramazan Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Baskan Özdogan Açiklamasi 'Bayramlar Darginliklarin Unutuldugu Günlerdir'
Baskan Özdogan mesajinda su görüslere yer verdi:

“Öncelikle tüm Islam Âlemi’nin ve Kayserili hemserilerimin Ramazan Bayramini tebrik ediyorum. Bir mübarek Ramazan Ay’ini daha geride birakarak, bayrami idrak etmekte, bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde bulusmaktayiz. Bayramlar, insanlarin birbirleriyle olan darginliklarini unuttuklari, baristiklari, kardesçe kucaklastiklari günlerdir. Hepimiz için büyük anlamlar tasiyan, birlik ve beraberligimizi kuvvetlendiren, dostluk ve baris ortami olusturan bu bayrami, darginlik ve küskünlüklerimizi unutarak, tasidiklari anlam ve öneme uygun olarak kutlamaliyiz.”

Baskan Bilal Özdogan, “Her zamankinden çok beraber olmaya ve kucaklasmaya ihtiyaç duydugumuz bu günlerde, rahmet ve bereket ayi olan Ramazan’i birlik ve beraberlik içinde idrak ettik” diyen Baskan Özdogan, “Ramazan Ayi’nda deprem bölgesindeki vatandaslarimizin yani sira Ilçemizde de yasli, engelli ve yardima ihtiyaç duyan vatandaslarimiza destek olduk. Devletimize emanet edilen yetim yavrularimizla, jandarma ve polis kardeslerimizle, canlarini vatanimizin bekasi için feda eden sehitlerimizin kiymetli aileleri, depremzede ailelerimiz ve vatandaslarimizla iftar sofralarinda bulustuk” dedi.

Baskan Özdogan, Ilçemizde bayramlasma programimizi bayramin birinci günü saat 14:00’de Hacilar Kafe Restoran’da yapacaklarini belirterek, “Programimiza tüm hemserilerimiz davetlidir” dedi.

Kaynak: İHA