Çamyuva Kapali Pazar Yerinin Kuralari Çekildi

ANTALYA – Antalya’nin Kemer ilçesinde Belediye Baskani Necati Topaloglu’nun “Her mahalleye bir kapali pazar yeri” slogani ile baslattigi kapali pazar yerleri projesi devam ediyor. Baskan Topaloglu’nun daha önce Kemer halkinin ve pazar esnafinin kullanimina kazandirdigi Kuzdere ve Arslanbucak kapali pazar yerinden sonra yapimi tamamlanan Çamyuva kapali pazar yerinde de kuralar çekildi.

Çamyuva Kapali Pazar Yerinin Kuralari Çekildi
Çamyuva Mahallesi’nde 2 bin 262 metrekarelik alanda 5 sabit dükkânin da yer alacagi pazar yerinde 116 esnaf tezgah açabilecek. Çamyuva pazar yerinde yapilan kura çekimine Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Kemer Belediye Baskan Vekili Mustafa Tiras, CHP Kemer Ilçe Baskani Hüsnü Ünal, Kemer Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bilici, birim müdürleri, Kemer Belediyesi Çamyuva Mahalle Sorumlusu Özgür Sahin, Çamyuva Mahallesi Muhtari Ridvan Vicir ve pazar esnafi katildi.

Kura çekimi öncesinde bir konusma yapan Baskan Topaloglu, daha önce Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerinde kapali pazar yerlerini Kemer halkina kazandirdiklarini hatirlatti. Baskan Topaloglu, Çamyuva Mahallesi’nde de pazar esnafinin yagmur, çamur ve semsiye derdinden kurtulmasi için ellerini tasin altina soktuklarina isaret ederek, “Pazar esnafinin ve vatandaslarimizin talepleri ile Çamyuva Mahallemize kapali pazar yerini kazandirdik. Pazar esnafimiz kuralarini çekerek kendi yerlerini kendileri belirliyor. Esnafimiza ve halkimiza hayirli olsun. Allah bol ve hayirli kazançlar nasip etsin” dedi.

Baskan Topaloglu’nun konusmasinin ardindan pazar esnafi sirayla kuralarini çekerek yerlerini belirledi.
Kaynak: İHA