Bakan Yardimcisi Tarikdaroglu, Baskan Özakalin'i Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi Zafer Tarikdaroglu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi (ETSO) Yönetim Kurulu Baskani ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalin’i ziyaret etti.

Bakan Yardimcisi Tarikdaroglu, Baskan Özakalin'i Ziyaret Etti
Çesitli ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Erzurum’a gelen Bakan Yardimcisi Zafer Tarikdaroglu ETSO’yu ziyaretinde Baskan Özakalin’la, sehrin ekonomisi, ticareti, potansiyel sektörlerinin durumuna iliskin konulari görüstü.

TOBB Il Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Kübra Alioglu ve TOBB Il Genç Girisimciler Kurulu Baskani Ismail Suci ile Bakanlik Danismani Anil Derici’nin de yer aldigi ziyarette, Erzurum’un sanayilesmesi anlaminda öne çikan firsatlarin degerlendirilebilmesi için yogun çaba gösterdiklerinin altini çizen Baskan Özakalin, bu kapsamda özellikle 2. OSB’ye yogunlastiklarini vurguladi. Aziziye ilçesinde altyapi çalismalar devam eden ve bazi büyük yatirimlarin temelinin atildigi 3. Etap alanin genisletilmesiyle ilgili olumlu gelismelerin yasadigini kaydeden Baskan Özakalin, “Hali hazirda 1 buçuk milyon metrekare olan 3. Etap alanimiz 3 milyon metrekareye ulastiginda yatirimcilarimizin arsa taleplerini daha rahat karsilayacagiz. Insallah alanin genisletilmesine ilaveten sehrimizi 6. Tesvik Bölgesi kapsamina dahil edecek bir düzenleme yapilmasiyla da Erzurum yatirim anlaminda gerçek bir cazibe merkezi kimligine kavusacaktir” diye konustu.

Ziyarette, Erzurum’un birçok alanda önemli potansiyellere sahip bir sehir oldugunu dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi Zafer Tarikdaroglu ise, Erzurum’un gelisip büyümesi ve kalkinmasi için çaba gösteren herkese minnettar olduklarini söyledi.

Devletin de bütün kurumlariyla, bu çabalara katki sunan is dünyasina ve sivil toplum kuruluslarina destek olmaya gayret gösterdigini ifade eden Tarikdaroglu, “Gelecekte yatirimda, üretimde, istihdamda öne çikan bir Erzurum görmek hepimizi mutlu edecektir” dedi.

Ziyarette Baskan Özakalin Bakan Yardimcisi Tarikdaroglu’na ETSO Tarihi kitabi ve Oltutasi tespih hediye etti.
Kaynak: İHA