Baskent'te Ögrenciler Karne Sevincini Döner Yiyerek Kutladi

Egitim ögretim yilinin ilk yarisinda takdir ve tesekkür belgesi alan ögrencilere ilk hediye Ankara Yaprak Döner firmasindan oldu.

Baskent'te Ögrenciler Karne Sevincini Döner Yiyerek Kutladi
‘Fast Food’da Döner Zamani’ sloganiyla ön plana çikan Yaprak Döner firmasi, insan sagligindan ve ürün kalitesinden ödün vermeden basarili ögrencilerin mutlulugunu paylasti. Ankara genelinde 28 subesi bulunan firma, 2023-2024 egitim ve ögretim yilinin ilk yarisinin bitmesine özel Ankara’nin Keçiören ilçesinde bulunan Etlik subesinde etkinlik düzenledi.

Firma, okul hayatinin ilk yarisinda basarili olarak takdir ve tesekkür belgesi alarak subeye gelen binlerce ögrenciye döner hediye etti.

Yaprak Döner Kurumsal Iletisim ve Akademi direktörü Coskun Kaplan, derece ile karnelerini almis ögrencilerin basarilarini bu sekilde taçlandirdiklarini ifade ederek, "Yapmis oldugumuz etkinlikte basarili gençlerimize "Fast Food’da Döner Zamani" sloganiyla sagliktan ve kaliteden ödün vermeden gençlerimize dönerlerini ikram ederek gençlerimizin mutlulugu ve sevincinde yanlarinda olmak istedik" dedi.



"Bu benim için bir karne hediyesi oldu"

Okulun ilk döneminin heyecani ve güzel geçtigini belirten ögrenci Merve Yilmaz, "Takdir aldim, mutluyum. Çok güzeldi ve mutlu oldum. Bu benim için bir karne hediyesi oldu" diye konustu.



"Çok güzeldi, lezzetliydi"

Firmanin karne gününe özel yapmis oldugu etkinlikten haberleri olmadigini söyleyen veli Canan Çekin, "Dönerimizi almak için siraya geçtik. Çocuklara da çok sürpriz oldu, çok mutlu oldular. Böyle uygulamalarin yapilmasini isteriz. Çok güzeldi, lezzetliydi" ifadelerini kullandi.

"Benim içime iyilik kattilar"

Kendisini çok iyi hissettigini dile getiren 11 yasindaki Mevlüt Efe Yigit, "Ilk defa karne aldigimda takdir belgesi almistim ama bunda tesekkür belgesi aldim, bir dahakine artik. Takdir belgesini 1 puanla kaçirdim. Bence çok iyi bir sey yapiyorlar. Ilk geldigimizde hiç böyle seyler yapmiyorlardi, benim içime iyilik kattilar" seklinde konustu.

Kaynak: İHA