Tugçe'yi Katleden Onur K.'Nin Yakalanmadan Önceki Son Görüntüleri Ortaya Çikti

Eskisehir’de 25 yasindaki Tugçe Can’i öldürdügü gerekçesiyle yakalanan Onur K.’nin, cinayetin ardindan bir büfeye girdigi ve diyabet hastaligindan dolayi nöbet geçirdigi anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Tugçe'yi Katleden Onur K.'Nin Yakalanmadan Önceki Son Görüntüleri Ortaya Çikti
12 Ocak Persembe günü sabah saatlerinde ise gitmek için evinden çikan 25 yasindaki Tugçe Can, 1 buçuk aylik sevgilisi Onur K.’nin biçakli saldirisi sonucu hayatini kaybetti. Vücudunda 10’dan fazla biçak darbesi tespit edildigi ve bogazinin kesildigi ögrenilen Tugçe Can’in katil zanlisi Onur K., Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli Asayis Sube Müdürlügü Gasp ve Cinayet Büro Amirligi ekiplerinin çalismalari sonucunda yakalanarak gözaltina alindi.

Yenibaglar Mahallesi Haci Hüsnü Sokak’ta sabah saat 08.30 sularinda Tugçe Can’i katleden Onur K., olaydan yaklasik 1 saat sonra Yilmaz Büyükersen Bulvari üzerinde bulunan bir büfeye gitti. Kan sekerinin düstügünü söyleyerek çikolata isteyen katil zanlisi Onur K., bir anda fenalasarak yere düstü ve titremeye basladi.

Müsteri olarak gelen Onur K.’ya yardimci olmak isteyen büfe çalisani Berkay Çetinkaya, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirerek ambulans istedi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekibi, Onur K.’nin tedavisini gerçeklestirdi. Kendine geldikten sonra kimligini isteyen saglik personeli ile tartisma yasayan Onur K., “Hiçbir talebim yok. Beni rahat birakin. Kimligimi istediginiz için sizi polise sikâyet edecegim” diyerek hizla uzaklasti.

Büfeden ayrildiktan sonra yakinlarda bulunan bir otele giden ve intihar etmek amaciyla fare zehri içtigi iddia edilen Onur K., emniyet güçlerince kaldigi odada yakalandi. Gözaltina alinan Onur K., saglik kontrolüne götürüldügü esnada içtigi fare zehrinden dolayi tedavi altina alindi. Katil zanlisi Onur K.’nin Eskisehir Yunus Emre Devlet Hastanesi yogun bakim servisinde tedavisi devam ediyor.

“Bayginken ‘Tugçem, Tugçem’ diyordu”

Yaklasik 1 yildir çalistigi büfeye müsteri olarak gelen katil zanlisi Onur K.’nin rahatsizlanmasindan dolayi 112 Acil Servisi arayarak ambulans çagiran Berkay Çetinkaya, yasadigi olayin ardindan kendini kötü hissettigini belirtti.

Süpheli tavirlar sergileyen Onur K.’nin fenalastigi esnada “Tugçem, Tugçem” diyerek sayikladigini söyleyen Çetinkaya, “Sabah erken saatlerde bir müsteri geldi. Normal bir müsteriydi. Biraz terliydi, telasliydi. Geldi ve sekerinin düstügünü söyledi.

Çikolata önerdim. Daha sonra gözleri kararmaya ve etrafa bakmaya basladi.

Ben de tabure verdim. Çikolata da verdim o esnada. Bayildi, ben de ambulansi aradim hemen. Sinir krizi geçirdi diye düsündüm ben o sirada. Çirpiniyordu, bir anda titremeye basladi.

Tutmaya çalistim, alkol siselerini devirdi. Daha sonra ambulans ekipleri geldi. Sekerinin düstügünü söylediler. Bayginken ‘Tugçem, Tugçem’ diyordu. Onu sorduk ayilinca. Kendine gelince ambulans ekipleri kimligini istedi. Kayit açmalari gerektigini söylediler. Açtirmadi. Kimligini vermedi. Sonra disari çikti. Polisi arayip kimligini istedigimiz için bizi sikayet edecegini söyledi.

Sonra da gitti. Telasliydi, etrafina bakiyordu. Yaklasik yarim saat 45 dakika kadar sonra polisler geldi. Buralarda bir cinayet oldugunu söylediler. Kamera kayitlarina baktilar. Kayitlari izledikten sonra ‘Bu katil, senin müsterindi’ dediler. Ben o an çok sasirdim. Gerçekten kadin cinayetleri çok kötü bir sey. O an kendimi kötü hissettim. Ne yapacagimi bilemedim. Insallah devami gelmez böyle olaylarin” dedi.



“Parmaginda tirnak izine benzeyen bir yara vardi”

Katil zanlisinin üzerinde kan izi görmedigini ama parmaginda tirnak izine benzeyen bir yaranin oldugunu söyleyen Berkay Çetinkaya, fare zehrini de gördügünü belirtti.

Fare zehri hakkinda süphelinin “Evdeki fareler için kullanacagim” dedigini belirten 20 yasindaki büfe çalisani Çetinkaya, su ifadeleri kullandi:

“Isaret parmaginda tirnak izine benzeyen bir yara vardi. Hatta ambulans ekipleri de sordu. Onun disinda üzerinde de bir sey yoktu. Gelirken yaninda bir poset vardi. Ambulans ekiplerine poseti gösterdim. Baktiklari zaman için fare zehrini gördüler. Sorduk, ‘Evdeki fareler için kullanacagim. Evde fare çikti’ dedi.

Kaynak: İHA