Sancaktepe'de Kiz Arkadas Dehseti Açiklamasi Öldürüp Ormanlik Alana Birakti

Sancaktepe’de ormanlik alanda bulunan kimligi belirsiz erkek cesedinin faili, kiz arkadasi ve babasi çikti. Eski kiz arkadasi S.Ç. tarafindan öldürülen S.S’nin öldürüldükten sonra S.Ç.’nin babasinin da yardimiyla ormanlik alana birakildigi ortaya çikti.

Sancaktepe'de Kiz Arkadas Dehseti Açiklamasi Öldürüp Ormanlik Alana Birakti
Istanbul Il Jandarma Komutanligi ekipleri, Sancaktepe’deki ormanlik alanda mantar toplamaya çikan bir ailenin elleri ve ayaklari baglanmis kimligi belirsiz bir erkek cesedi bulduklari ihbari üzerine harekete geçti. Ormanlik alanda cesedi bulunan sahis hakkinda ailesi tarafindan kayip basvurusu yapildi belirlendi.

Sosyal medya hesaplari incelendi

Ekipler, hayatini kaybeden sahsin sosyal medya hesaplarini incelendi. Olayda süphesi oldugu degerlendirilen sahislara yönelik olarak (4) ayri adreste es zamanli arama yapan Jandarma ekipleri; S.S.’nin eski kiz arkadasi S.Ç.’nin çeliskili ifadelerinden süphelendi. S.Ç.’nin sosyal medya hesaplarindan maktulü tehdit ettigi üzerine bulgular elde eden ve kaldigi evde uyusturucu bulan ekipler S.Ç.’yi gözaltina aldi.

Kizin babasi da yardim etti

S.Ç., ifadesinde eski erkek arkadasi S.S. ile ayrildiklarini, ancak S.S.’nin kendisini rahatsiz etmeye devam ettiginden aralarinda çikan kavgada öldürdügünü, sonra cesedi babasi C.Ç. ile birlikte Sancaktepe’de ormanlik alana biraktiklarini itiraf etti. Suçunu itiraf eden S.Ç ve baba C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA