Ümraniye'de Yol Verme Kavgasinda Motosiklet Sürücünü Biçaklayan Sahis Tutuklandi

Ümraniye’de trafikte tartistigi motosiklet sürücüsünü 7 yerinden biçaklayan süpheli, “silahla basit yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Süpheli mahkemedeki sorgusunda, “Aramizda yasanan arbedede biçak motosiklet sürücüsünü yaralamis. Bu olay nedeniyle ben de yaralandim. Ben de ondan sikayetçiyim” dedi.

Geçtigimiz çarsamba günü saat 07.45 siralarinda Tavukçuyolu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, hafif ticari araç sürücüsü Selahattin S. ile motosiklet sürücüsü Berk D. arasinda yol verme meselesi yüzünden tartisma yasandi. Tartismanin büyümesi üzerine Selahattin S. motosiklet sürücüsü Berk D.’yi 7 yerinden biçaklayarak yaraladi. Hastaneye kaldirilan Berk D.’nin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenilirken, biçakli saldirgan polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Emniyetteki islemleri tamamlanan süpheli, Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayi’na sevk edildi.

“Ben de yaralandim, sikayetçiyim”

Süpheli Selahattin S. mahkemedeki sorgusunda, “Olay günü yolumda giderken motosiklet önümü kesti, motor sürücüsü ile bir tartisma yasadim. Laminat isi yaptigim için arabamda biçak vardi. Bana saldirdigi için kendimi koruma maksatli biçagi aldim. Aramizda yasanan arbedede biçak motor sürücüsünü yaralamis. Bu olay nedeniyle ben de yaralandim. Benim de parmagimda yara vardir. Ben de ondan sikayetçiyim” diyerek tutuksuz yargilanmayi talep etti.

Tutuklandi

Anadolu Sulh Ceza Hakimligi, süpheli Selahattin S.’nin “silahla basit yaralama” suçunu isledigine dair kuvvetli suç süphesinin varligini gösterir somut delillerin bulundugunu gerekçe göstererek tutuklanmasina karar verdi. Süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA