Izmitliler Yeni Sosyal Alanlarina Kavustu

Izmit Belediyesi tarafindan yeni bir sosyal tesis olarak planlanan Izmit Lavanta Parki ve Gülümse Kafe Lavantanin açilisi yapildi. Açilista konusan Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, “Burasi yesilin maviyle bulustugu, lavantalarin ise dans ettigi güzel bir yasam alani. Insanlar burada sosyallesebilecek. Yesil alanlariyla, çocuk oyun alanlariyla Lavanta Parkimiz cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

Izmitliler Yeni Sosyal Alanlarina Kavustu
Izmit Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan Izmit Lavanta Parki ve Gülümse Kafe Lavanta’nin açilisi yapildi. Yogun katilimla gerçeklestirilen açilista vatandaslar fotograf çekme alanlarinda, yesil alanlarda, çocuk oyun alaninda oldukça eglenceli vakit geçirdi. Tesisin açilisina ev sahibi Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet’in yani sira Demokrat Parti Genel Baskani Gültekin Uysal, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydin, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Demokrat Parti Genel Baskan Yardimcisi Murat Aydogdu, partililer ve çok sayida vatandas katildi.

Programda konusan Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, “Halkimiz yeni yasam alanlarina kavussun diye sosyal belediyecilik anlayisiyla çaba gösteriyoruz. Gülümse Kafemizi Kocaeli’de duymayan kalmadi. Yakinda Malta Mahallemizde ayni anlayista benzer bir tesisi o bölgeye kazandiriyoruz. Simdi de Lavanta Parki ve Gülümse Kafe Lavanta’yi Izmit’e kazandirmaktan mutlu ve gururluyuz. Burasi halkimizin yeni ugrak noktasi olacak. Burasi yesilin maviyle bulusurken lavantalarin dans ettigi güzel bir yasam alani. Insanlar burada sosyallesebilecek. Yesil alanlariyla, çocuk oyun alanlariyla Lavanta Parkimiz cazibe merkezi haline gelecek. Halkimizin bu tesisi çok sevecegini biliyoruz. Yasam Bahçesi Projemize entegre olarak kurdugumuz bu park müthis bir kompleks alan olacak. Bu bölge degerlenen bir bölge. Buraya da deger katacak bu tesis. Sanatsal, kültürel faaliyetlerin yani sira insanlarimiz cemiyetlerini de burada yapabilecek. Lavanta Parkimiz ve Gülümse Kafe Lavanta Izmit’e hayirli olsun. Emekçi arkadaslarimiz gece gündüz çalistilar. Burada emek var, isçilerimizin alin teri var. Tüm çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum, hepsinin emegine saglik" dedi.

Kaynak: İHA