Akyazi'da Projeler Tam Gaz Sürüyor

Insaat çalismalari hizla devam eden Akyazi Ilçe Terminali ve zemin dolgusu tamamlanan Mezbahane-Canli Hayvan Borsasi Projeleri’nde incelemelerde bulunan Belediye Baskani Bilal Soykan, “Projelerimizin tamami büyük bir hizla devam ediyor. Akyazi için durmadan yorulmadan çalisiyoruz” dedi.

Akyazi'da Projeler Tam Gaz Sürüyor
Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, insaat çalismalari hizla devam eden Akyazi Ilçe Terminali ve zemin dolgusu tamamlanan Mezbahane-Canli Hayvan Borsasi Projeleri’nde incelemelerde bulundu. Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilen Ilçe Terminali Projesi’nde çalismalar tüm hizi ile devam ettigini ifade eden Belediye Baskani Bilal Soykan, “3 bin 500 metrekare alanda baslatmis oldugumuz projemiz tüm hizi ile devam ediyor. Bugün zeminin betonu atildi. Kisa süre içerisinde çalismalarimizi tamamlayarak açilisini yapacagiz insallah” diye konustu.

Mezbahane-Canli Hayvan Borsasi Projesi’ndeki çalismalari da yerinde inceleyen Baskan Bilal Soykan, “Fen Isleri Müdürümüz ile birlikte proje alaninda incelemelerimizi gerçeklestirdik. Zemin dolgu islemleri tamamlandi. Kisa süre içerisinde binalarin kurulumuna da baslayacagiz. Seçim beyannamemizde söz verdigimiz projemizin insa çalismalari hizla devam ediyor. Ilçemizin ve vatandaslarimizin ihtiyaç duydugu yatirimlari yapmaya, insanimizi hizmetle bulusturmaya devam edecegiz. Akyazi’miza hayirli olsun” seklinde konustu.

Akyazi’yi daha da güzellestirmek için durmadan yorulmadan çalistiklarini ifade eden Baskan Soykan Ilçe Terminali ve Mezbahane-Canli Hayvan Borsasi projelerinin yani sira ilçede devam eden diger çalismalar hakkinda da bilgiler verdi. Akyazi tarihinin en büyük yatirimi olan Akyazi Spor Kompleksi’nde çalismalarin tüm hizi ile sürdügünü söyleyen Belediye Baskani Bilal Soykan, “2023 yilinda bu büyük projenin açilisini yapmak için gece gündüz durmadan çalisiyoruz. Aralik ayinda temelini attigimiz bu projeyi, bir sene gibi bir sürede hizmete açmis olacagiz insallah” ifadelerini kullandi.

Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi idari binasi insaatinin da devam ettigini belirten Baskan Soykan, “Ilçemizde okuyan ögrencilerimizin daha iyi sartlarda egitim görmeleri adina fakülte binasini Akyazi Belediyesi olarak insa ediyoruz. Bu projede de temel ve ilk katin kolon çalismalari tamamlandi. Hizla çalismalarimizi tamamlayarak ögrencilerimizin daha iyi sartlarda egitim görmesini saglamak istiyoruz. Daha iyi egitim daha kaliteli nesiller demektir. Her seyin en güzelini hak eden kiymetli ögrencilerimize, bilgi ve birikimleriyle ögrencilerimizin yanlarinda olan sevgili hocalarimiza hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA