Sancaktepe'de Damat Dehseti Açiklamasi Kayinbabasini Sokak Ortasinda Biçakladi

Sancaktepe’de bir vatandas, tartisma yasadigi kayinbabasini marketten aldigi biçakla sokak ortasinda yaraladi. Yasli adam kanlar içerisinde yere yigilirken süpheli damat ise hizla olay yerinden uzaklasti. Yasli adam hastaneye kaldirildi.

Sancaktepe'de Damat Dehseti Açiklamasi Kayinbabasini Sokak Ortasinda Biçakladi


Olay, dün ögle saatlerinde Sancaktepe’de meydana geldi. Iddiaya göre, R.T. isimli vatandas marketten çiktigi esnada yolda karsilastigi kayinbabasi H.B. ile tartismaya basladi.

Sözlü baslayan tartismanin büyümesiyle damat R.T. marketten aldigi biçakla kayinbabasini sokak ortasinda biçakladi. Aldigi biçak darbeleri sonrasi yasli adam kanlar içerisinde yere yigildi. Süpheli sahis ise olay yerinden kaçarak uzaklasti.

Ihbar üzerine adrese sevk edilen saglik ekipleri yasli adami hastaneye kaldirirken polis ekipleriyse kaçan süpheliyi yakalamak üzere çalisma baslatti.

“Saldirganla yolda karsilasmis“

Yasanan olaya iliskin konusan mahalle sakinlerinden Feramuz Doganli, “Olay sokagimizda meydana geldi. Yasli adam firindan ekmek almaya gitmis. Saldirganla yolda karsilasmis. Biçaklanmis. Aralarinda ne gibi bir husumet oldugunu bilmiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA