Bahçesinden Misir Alan 3 Kiz Çocugunu Darp Eden Sahsa 20 Gün Tedbir Cezasi

Bolu’da bahçesinden 3 misir alan 3 kiz çocugunu tekme tokat döven sahsa 20 gün önleyici tedbir karari verildi.

Bahçesinden Misir Alan 3 Kiz Çocugunu Darp Eden Sahsa 20 Gün Tedbir Cezasi
Olay, 10 Agustos’ta Saglik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tuana B. (12), Amine Su Kocak (12) ve Patime Wumier (12) evlerine yakin bölgede dolastiklari sirada villanin bahçesinde ekili olan misirlari gördü. Misir bahçesinin sahibi Erdal Y.’nin esinden izin alan 3 kiz çocugu birer misir alarak yemek için oyun parkina gitti. Çocuklar misirlari yedikleri sirada Erdal Y. araciyla parka gelerek, tekme ve yumruklarla çocuklara saldirdi. Parkin karsisinda bulunan bir apartmanin bahçesinde oturan aileler çocuklarinin çiglik attigini duyarak parka gitmesi üzerine Erdal Y. aracina binerek olay yerinden kaçti. Aileler kanlar içinde kalan çocuklarini hastaneye götürerek tedavi ettirdi. Darp raporu alan aileler, adliyeye giderek Erdal Y.’den sikayetçi oldu.

Çocuklara dayak cezasiz kalmadi

Bolu 1. Aile Mahkemesi 3 kiz çocugunu darp eden Erdal Y. hakkinda 20 gün süre ile önleyici tedbir cezasi verdi. Ayrica, Erdal Y.’nin, Tuana Baysa, Amine Su Koçak ve Patime Wumier’e yönelik olarak siddet tehdidi, hakaret, asagilama veya küçük düsürmeyi içeren söz ve davranislarda bulunamamasina, çocuklarin bulundugu konuta, okula ve isyerine yaklasmamasina, çocuklarin yakinlarina, taniklarina ve kisisel iliski kurulmasina iliskin haller sakli kalmak üzere yaklasmamasina, çocuklari iletisim araçlariyla rahatsiz etmemesine karar verildi.

Erdal Y.’nin alinan tedbir kararlarina uymamasi halinde 10 gün, aykiri hareketin her tekrarinda 30 güne kadar hapis cezasi verilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA