Yazi Kütüphanede Geçirenler Senlikte Bulustu

Nilüfer Belediyesi tarafindan düzenlenen “Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” etkinligi, renkli bir kapanis senligi ile sona erdi. Etkinlige katilanlara sertifika verilirken, Grup Enjoy’un sarkilari çocuklari costurdu.

Yazi Kütüphanede Geçirenler Senlikte Bulustu
Nilüfer Belediyesi’nin çocuklarin, kitaplarla erken yasta tanismalarini saglamak amaciyla 2011 yilindan bu yana yaz aylarinda düzenledigi “Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” etkinlikleri, Yasar Kemal Baris ve Kardeslik Ormani’nda düzenlenen kapanis senligiyle sona erdi.

26 Temmuz’da baslayan etkinliklere bu yil, 150 ebeveyn ve çocuk katildi.

Üçevler Kütüphanesi, Demirci Kütüphanesi ve Misi’deki Çocuk Kütüphanesi’nde Sali-Çarsamba- Persembe günleri düzenlenen etkinliklerde, Üçevler, Demirci, Gümüstepe, Fethiye, Baris ve Doganköy mahallelerinden 6 yas grubu çocuklar ile ebeveynleri biraraya geldi. Eglenirken ögrenen çocuklar, etkinlikler boyunca kendileri için özel olarak hazirlanmis atölye çalismalarina katildi.

Çocuklar; drama, sanat atölyeleri ve çocuk yogasi gibi organizasyonlarla keyifli vakit geçirirken, ebeveynleri de psikolog esliginde gerçeklestirilen bulusmalarda degerli bilgiler edindi.

Üç hafta süren etkinligin finali Nilüfer Belediyesi Yasar Kemal Baris ve Kardeslik Ormani’nda düzenlenen senlikle yapildi. Nilüfer Belediyesi Baskan Vekili Atakan Ünsal, Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer, muhtarlar ve çok sayida çocugun ailesiyle birlikte katildigi geleneksel senlik, renkli görüntülere sahne oldu. Konusmasinda kütüphanelerin ve kitap okumanin önemine deginen Atakan Ünsal, projeye destek veren herkese tesekkür etti. Etkinlikte çocuklar ve ailelerine katilim sertifikasi da verildi.

Senligin sonunda katilanlar Grup Enjoy’un sarkilariyla cosarak gönüllerince eglendi.
Kaynak: İHA