Yaz Kursunda Egitim Gören Ögrenciler Doyasiya Eglendi

Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde yaz kurslarina katilan ögrenciler, degisik aktiviteler yaparak kurslari eglenceli hale getiriyor.

Yaz Kursunda Egitim Gören Ögrenciler Doyasiya Eglendi
Siverek’te 2021-2022 Egitim ve Ögretim yilinin bitmesiyle beraber 2 bin ögrenciye degisik aktivitelerin oldugu kurslar vermeye baslayan Türkiye Gençlik Vakfi Siverek Temsilciligi (TUGVA), faaliyetleri çerçevesinde kurs gören ögrencilerin eglenceli vakit geçirmesi için çesitli aktiviteler yapiyor. Çocuklarin kaynasmasi ve eglenceli zaman geçirmeleri için Millet Bahçesi’nde kamp kuran ögrenciler, burada degisik oyun ve aktiviteler oynayarak hos zaman geçirdi.

Yapilan çalisma ile ilgili açiklamada bulunan Türkiye Gençlik Vakfi Siverek Temsilcisi Ramazan Lale, "Ortaokul ögrencilerine yönelik yaz kursu baslattik ve 2 bin ögrenciye bu kursu vermeye devam ediyoruz. Bu ögrencilerimizin hem ögrenmesi ve hem de eglenmesi için çesitli aktiviteler de yapiyoruz. Bugün de ögrencilerimizi Millet Bahçesi’ne getirdik. Ögrencilerimiz burada beraber yemek yeme firsati buldu. Ekip olarak çalismayi ögrendiler. Ayrica futbol, basketbol, voleybol ile birlikte halat yarisi yapildi. At ve tut oyunumuz vardi. Onu oynadik, matrak oyunu oynadik. Çok eglenceli zaman geçirdiklerine inaniyorum ve insallah ara sira bu gibi aktivitelerimiz devam edecektir. Bu etkinliklerin yapilmasinda her zaman yanimizda olan ve destek olan Belediye Baskanimiz Ayse Çakmak’a çok tesekkür ediyorum” dedi
Kaynak: İHA