Soygun Için Kazdigi Tünelde Sikisti, 8 Saat Sonra Kurtarildi

Italya’nin baskenti Roma’da bir sahis, soygun için kazdigi belirtilen tünelde yolun çökmesi sonucu mahsur kaldi. Ekiplerin uzun ugraslari sonucu 8 saat sonra kurtarilan sahsin, bir bankaya girmeye çalisan çetenin üyesi olabilecegi belirtiliyor.

Soygun Için Kazdigi Tünelde Sikisti, 8 Saat Sonra Kurtarildi
Italya’nin baskenti Roma’daki bir caddede çökme meydana geldi. Çökmeyle birlikte çukur olusurken, yolun altina tünel kazildigi tespit edildi. Yeni kiralanan bos bir dükkanda baslayan ve iki bankaya yakin bir noktada bulunan tünelden yardim çigligi duyuldu. Olay yerine gelen kurtarma ekibi, tünelde mahsur kalan adami kurtarmak için yogun çaba harcadi. 8 saat süren çalisma sonucu kurtarilan kisi yarali sekilde hastaneye kaldirildi.

Bankayi soymaya çalisan çete üyesi oldugu düsünülüyor

Polisten yapilan açiklamaya göre çökmenin ardindan 3 kisi, kurtarma ekiplerine haber verdikten sonra otomobille olay yerinden kaçarken, 2’si daha sonra yakalandi. Polis, tünelde mahsur kalan kisinin bankayi soymaya hazirlanan çetenin üyesi olabilecegi ve çetenin hafta sonunda banka soygunu yapmayi planladigi ihtimali üzerinde duruldugunu belirtti.

Kaynak: İHA