Jandarmadan Uyusturucu Operasyonlari Açiklamasi 2 Gözalti

Sakarya’da jandarma ekiplerince Sapanca ve Erenler ilçelerinde gerçeklestirilen uyusturucu operasyonlari çerçevesinde 2 süpheli gözaltina alindi.

Jandarmadan Uyusturucu Operasyonlari Açiklamasi 2 Gözalti
Sakarya Jandarma Komutanligina bagli ekipler sehir genelinde uyusturucuya geçit vermiyor. Bu çerçevede yapilan çalismalar neticesinde Erenler ve Sapanca ilçelerinde uyusturucu operasyonlari düzenlendi.

Bu çerçevede Sapanca Kirkpinar Tepebasi Mahallesinde iki sahsin ikamet ve bahçelerinde yapilan aramalarda; 60 kök kenevir, 2 buçuk kilogram kubar esrar, 15 gram folyoya sarili vaziyette kubar esrar, 300 gram kenevir tohumu, 1 av tüfegi ve 200 tane tabanca fisegi ele geçirilirken F.B. isimli süpheli ise gözaltina alindi.

Erenler ilçesi Degirmendere Mahallesi’nde ikamet eden bir sahsin yasadisi kenevir ekimi yaptigi istihbaratini alan jandarma ekipleri harekete geçti. Ekiplerce yasadisi kenevir ekim yapan sahsin ev ve bahçesinde narkotik köpeginin de katilimiyla operasyon gerçeklestirildi.

Aramalar neticesinde; 50 kök skunk, 1 adet kurusiki tabanca ve 1 adet av tüfegi ele geçirilirken, M.B. isimli süpheli de gözaltina alindi.
Kaynak: İHA