Baskentte Yasli Kadini Dolandiran 2 Süpheliden 1'I Yakalandi

Ankara’nin Keçiören ilçesinde yalniz yasayan yasli kadini dolandirip kayiplara karisan 2 kisiden 1’i kamera kayitlari sayesinde yakalandi.

Baskentte Yasli Kadini Dolandiran 2 Süpheliden 1'I Yakalandi
Keçiören’in Kamilocak Mahallesinde yasanan olayda 72 yasindaki yasli kadini ‘Sen bizim komsumuzsun’ diyerek 8 bin 200 TL’sini alan 2 süpheliden 1’i yapilan teknik ve fiziki takibin ardindan yakalandi.

Ankara’da bir markette karsilastiklari magdur Zeynep Belkis Çiçek’e ‘Teyze seni taniyorum, sen benim kaynananim komsususun’ diye yanina gelen 2 kisi bu bahaneyle yasli kadinin evine gitti. Takma isim kullanan dolandiricilar Sedef Yörük (25) ve Burcu Arslan (29), magdur Çiçek’ten ‘bereket parasi’ adi altinda 8 bin 200 TL para aldilar. Paranin bereketlenecegini söyleyen süpheliler daha sonra evden ayrildi. Olaydan sonra karakola giden yasli kadinin beyaninin ardindan polis ekipleri harekete geçti ve 2 süpheliden 1’ini kamera kayitlari sayesinde yakaladi. Süphelilerin yasli kadindan dolandirdiklari parayi bölüstükleri ve daha önce de benzer suçlardan suç kayitlari oldugu ortaya çikti.
Kaynak: İHA