Baskan Sandal, Körfez Mahallesinde Vatandasla Bulustu

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, belediye çalismalarini yerinde incelemek, ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinlemek için baslattigi mahalle ziyaretlerine Körfez Mahallesinde devam etti. Göksel Arsoy Parkinda mahalle sakinleriyle bulusan Baskan Sandal, “Birlik oldugumuzda asamayacagimiz hiçbir sorunumuz yok. Parklar, yollar, kaldirimlar, kültür-sanat merkezleri, yeni sosyal alanlar gibi konularda üzerimize ne düsüyorsa yapacagiz. Bayrakli’yi birlikte güzellestirecegiz” dedi.

Baskan Sandal, Körfez Mahallesinde Vatandasla Bulustu
Körfez Mahallesinde ev ve esnaf ziyaretinde bulunan Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, Göksel Arsoy Parkinda da vatandaslarla bir araya gelerek tek tek talep ve önerileri dinledi, eksikliklerin hizla giderilecegini söyledi.

Baskan Sandal’a ziyarette CHP Bayrakli Ilçe Baskani Didem Gültekin, Mahalle Muhtari Erdal Er, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve belediye bürokratlari eslik etti.

Mahalle sakinlerinden gelen park, temizlik, yol-kaldirim düzenlemeleri, gürültü ve çevre kirliligini önleme gibi taleplere yanit veren Baskan Sandal, “Bayrakli’ya yeni kent kimligi kazandirarak kötü imajlari söküp, atacagiz. Bu algiyi hep birlikte degistirmek zorundayiz ve bu nedenle ‘Izmir’in kalbi Bayrakli’ diyoruz. Bunun içini de sanatla, sporla, kültürle doldurdugumuz zaman sosyal entegrasyonu da saglamis oluruz. Saglik evi, kres, kültür merkezi, park, ihtiyaç duyulan sosyal donati alanlariyla ilgili çalismalarimizi sürdürüyoruz. Sokak hayvanlari, çevre ve gürültü kirliligini önleme, temizlik, yol, kaldirim, kilit parke düzenlemeleri gibi konularda önerilerinizi de dikkate alarak hizla çalismalarimizi tamamlayacagiz. Gelen talepler dogrultusunda Körfez Mahallesine bir de pazar yeri kazandirmayi hedefliyoruz. Zaman, kavga etme zamani degil. Dini, dili, irki, kimligi, inanci, düsüncesi ne olursa olsun ülkemiz için herkesi kucaklama, birlik ve beraberlik zamani. Biz birlikte güçlüyüz ve Bayrakli’yi birlikte güzellestirecegiz” dedi.



Kültür merkezi projesi

Parkin yanina yapilmasi planlanan Körfez Mahallesi Kültür Merkezi projesi ile ilgili de konusan Baskan Sandal, “Bölgenin önemli ihtiyacina yanit verebilecek, çok amaçli bir kültür merkezi projemiz var ancak burada sahislara ait küçük haklar mevcut. Konuyu Büyüksehir Belediyemiz ile de görüstük. Sahiplerini bulup ya da baska bir formülle sorunu çözmek ve kültür merkezi için çalismalarimizi hizlandirmak istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA