Tartistigi Genci Sirtindan Biçaklayip Restorana Sigindi

Çaglayan’da bir sahis, sokakta arkadasiyla konusan yabanci uyruklu sahsi sirtindan biçaklayip restorana sigindi. Yaralandigini anlamayan sahis ve arkadasi elinde dubayla saldirgani kapida beklerken bir anda yere yigildi. Dehset anlari kameralara yansirken, Kagithane Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan yakalanan saldirgan tutuklandi.

Tartistigi Genci Sirtindan Biçaklayip Restorana Sigindi
Kagithane Çaglayan’da geçtigimiz Nisan ayinda saat 23.45 siralarinda meydana gelen olayda, yabanci uyruklu Vail El S., arkadasiyla cadde üzerinde sohbet etmeye basladi.

Bu sirada yanlarina gelen Hamdi Ercan Y. (29) ile yabanci uyruklu sahislar arasinda tartisma çikti. Kisa sürede kavgaya dönüsen tartismada Hamdi Ercan Y. yabanci uyruklu Vail El S.’yi sirtindan biçaklayarak kaçmaya basladi.



BIÇAKLI SALDIRGAN RESTORANA SIGINDI, YARALI SALDIRGANI KOVALADI

Sirtindan yaralanan Vail El S. arkadasiyla birlikte kendisini yaralayan Hamdi Ercan Y.’yi kovaladi. Kaçan Hamdi Ercan Y. bir restorana sigindiktan sonra kapiyi tutup sokakta kendisini bekleyen sahislara elindeki biçakla tehditler savurmaya devam etti. Bu sirada sahislar sokakta geçenlere ragmen, birbirlerine tehditler savuran sahislar ortaligi birbirine katti.

ELINDE DUBAYLA KAPIDA KENDINI BIÇAKLAYANI BEKLEDI

Yaralandiginin farkina varmayan Vail El S., kapi önünde bulunan dubayi eline alarak kendisini biçaklayan sahsi kapida bekledi. Bir süre sonra yaralandiginin farkina varan sahis, yolun karsisina geçerek kendisini yere birakti. Bu sirada elinde biçakla restorana siginan Hamdi Ercan Y. ise elini kollunu sallayarak sokaktan ayrildi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalenin ardindan Vail El S., Okmeydani Prof. Dr. Cemil Tasçioglu Sehir Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Sahsin durumunun iyi oldugu ögrenildi.

KAGITHANE POLISININ YAKALADIGI SALDIRGAN TUTUKLANDI

Olayin ardindan ihbar üzerine çalisma baslatan Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, görgü sahitlerinin ifadelerine basvurarak güvenlik kamera incelmeye aldi. Polis ekiplerinin yaptigi çalismalarin ardindan emniyette çesitli suçlardan 5 adet kaydi bulunan Hamdi Ercan Y., olayda kullandigi biçakla kiskivrak yakalandi. Emniyette islemleri tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edilen Hamdi Ercan Y., sevk edildigi adliyede çikarildigi mahkemece “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DEHSET ANLARI KAMERADA

Öte yandan, yasanan dehset anlari ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, sahislarin kavga ettigi ve aralarinda yasanan kovalamaca ile birlikte, yarali sahsin elinde duba ile beklemesi ve saldirganin elini kolunu sallayip giderken, yaralinin ise yere yigildigi anlar görülüyor.

(Dogan Can Cesur - IHA)
Kaynak: İHA