Sirnak Valisi Bilgin, Beytüssebap'ta Kapali Köylerin Açilacagi Müjdesini Verdi

Sirnak Valisi Osman Bilgin, beraberindeki heyetle Beytüssebap’ta incelemelerde bulundu. Vali bilgin, "Kapali köyleri çözüme kavusturacagiz. Bölücü terör örgütünün alka zulüm etmesine, kullanmasina ve halka sikinti olusturmasina asla müsaade etmeyecegiz" dedi.

Sirnak Valisi Bilgin, Beytüssebap'ta Kapali Köylerin Açilacagi Müjdesini Verdi
Sirnak valisi Osman Bilgin, Beytüssebap’ta bir dizi incelemelerde bulundu. Kaymakam Hasan Uguz ve belediye baskani tarafindan karsilanan Vali Bilgin, esnafla bir araya geldikten sonra kurumlarda incelemelerde bulundu.

Vali Bilgin, Beytüssebap Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaslarla toplanti yapti.

Bölgede özellikle devletin ortaya koydugu kararli irade sonucunda güvenligin saglandigini belirten Vali Bilgin, “Her türlü güvenlik önlemleri alinmis, halkin asayisi, huzuru temin edilmis. Vatandaslarimiz su anda yaylalarda en uzak bölgelerde hayvancilik faaliyetlerini sürdürüyor. Bu gün burada toplantimizi yapmamiz iyi oldu. Önümüzdeki günlerde devletimizin buraya yaptigi hükümet konagi binasinda toplantilarimizi yapacagiz. Vatandaslarimizin her türlü sorun ve taleplerine yakindan ilgilenecegiz. Siz muhtarlarimiz üzerinize düseni yapmalisiniz. Devletimiz Insallah bütün vatandaslarimizin sorun ve taleplerini karsilayacaktir” dedi.



“Bölücü terör örgütünün halka zulüm etmesine müsaade etmeyecegiz”

Özellikle terör ve terör kaynakli zarar gören vatandaslarin konularini bu yil halledeceklerini ifade eden Vali Bilgin, “Kapali köyleri çözüme kavusturacagiz. Bölücü terör örgütünün halka zulüm etmesine, halki kullanmasini ve halka sikinti olusturmasina asla müsaade etmeyecegiz. Bu saatten sonra buradaki vatandaslarimizin kendi ayaklarinin üzerinde durmasi için politikalar üretecegiz. Buralarin gelismesi için çalismalar baslatacagiz’’ dedi.

Vali Bilgin, toplantinin ardindan ilçede yeni açilan tekstil atölyesinin açilisini gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA